Brezplačni webinar: Ali je lahko ta recesija vaša največja investicijska priložnost? (Robert Rolih)

(6 ocen/e)

Izkoristi priložnost, da izveš, kaj se dogaja na finančnih trgih, kakšna prihodnost se nam obeta, kje so dobre priložnosti za vlagatelje, kateri so najboljši finančni produkti za prihajajoče obdobje. Spoznaj ključne smernice za delo z denarjem in vlaganje v teh turbolentnih časih, ki jih bo predstavil priznani strokovnjak s tega področja.

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Brezplačni webinar: Ali je lahko ta recesija vaša največja investicijska priložnost? 

Kot vsi vidimo, svet čaka gospodarsko ohlajanje in recesija je praktično že dejstvo. Situacija je zelo težka. To seveda pomeni, da bomo v naslednjem obdobju morali vsi stisniti pasove, se prilagoditi novim situacijam, pridobivati nova znanja in mogoče celo začeti s čisto novimi poslovnimi modeli ali službami. Toda ali si vedel/a, da so ravno takšna težka obdobja lahko tudi izjemna priložnost?

Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015. Uvršča se v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju vlaganja denarja, saj se njegovih plačljivih tečajev udeležujejo osebe iz več kot 40 držav. O Robertu so pisali/govorili v 50+ medijih doma in po svetu. Najbolj odmeven je bil intervju z njim na ameriški Newsmax TVYahoo Finance! pa je enega od njegovih citatov uvrstil med “20 brilliant quotes from the world’s greatest investors“.

Več informacij:

Ljudje, ki razmišljajo dolgoročno in jih ni strah akcije, lahko v takšnih situacijah prosperirajo. Tako na področju kariere, kot tudi na področju vlaganja denarja. In ravno na tem področju se bodo v naslednjih mesecih pojavljale izjemne priložnosti. Najboljše donose pri naložbah lahko namreč dosežemo, ko vsi drugi panično prodajajo in so cene zelo nizke.

In ravno o teh priložnostih bo govoril mednarodni bestselling avtor Robert Rolih. Na njegovem online seminarju oz. webinarju boš izvedel/a:

 • Kaj se dogaja na trgih (delnice, zlato, …) in kaj so najverjetnejši scenariji za prihodnost?
 • Zakaj novi virus še zdaleč ni edini razlog za velike padce?
 • Ali je lahko ta recesija velika priložnost za pametne, dolgoročne vlagatelje?
 • Kateri so najboljši finančni produkti za obdobje, ki prihaja (pomembno: to definitivno niso produkti, ki jih priporočajo finančni svetovalci, banke in finančna industrija)
 • 7 ključnih smernic za delo z denarjem in vlaganje v turbulentnih časih

Podrobne informacije v zvezi z ogledom webinarja dobiš s klikom na gumb IZKORISTI UGODNOST.

Ugodnost ti omogoča, da od mednarodno priznanega strokovnjaka izveš:

  • Katere so dandanes najboljše priložnosti za finančne vlagatelje?
  • Kateri so tisti najboljši finančni produkti za obdobje, ki je pred nami?
  • Kakšne so smernice za delo z denarjem in vlaganje v današnjih nepredvidljivih časih?

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Akademija Panta Rei 

  Telefon: +386 1 511 30 71

  E-mail: info@panta-rei.si

  Spletna stran: panta-rei.si

  Ponudnik

  Robert Rolih - Akademija Panta Rei

  Robert Rolih je mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision in evropski javni govorec leta 2015. Uvršča se v sam svetovni vrh strokovnjakov na področju vlaganja denarja, saj se njegovih plačljivih tečajev udeležujejo osebe iz več kot 40 držav.

  Lokacija