Brezplačni webinar: Ženske in moški – z Lune in Marsa? (Andrej Pešec)

(5 ocen/e)

Postani uravnotežena oseba, ki ima razvite tako moške kot ženske izvorne lastnosti. Spoznaj dinamiko v odnosih med žensko in moškim ter ugotovi, kaj se nahaja v ozadju reka "Ko so ženske srečne, so vsi srečni, ko pa ženske trpijo, trpijo vsi".

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on: 

Brezplačni webinar: Ženske in moški – z Lune in Marsa? in webinar s 30% popustom: Ženske in moški – z Lune in Marsa? 

Vabimo te, da si ogledaš brezplačni webinar, kjer boš izvedel/a, ali so ženske res z Lune in moški z Marsa. Zakaj smo, ko so srečne ženske, srečni vsi, in obratno? Kako se dotakniti srca, in ne ega moškega, ženske? V čem je čudežna in mistična moč žensk? Kako jo osvoboditi? Povezavo do webinarja dobiš na strani za koriščenje ugodnosti.

Hkrati ti ponujamo priložnost, da izkoristiš 30% popust za ogled webinarja z istim naslovom, a bolj poglobljeno tematiko. Kaj v odnosu med žensko in moškim potrebuje ženska in kaj moški? S kakšno žensko moški ne more ne ravnati lepo? V čem je ključ zvestobe med žensko in moškim ter kaj pomeni prava zvestoba?

Oba webinarja potekata preko Facebooka, in sicer na Facebook profilu Andrej Pešec Videoteka, samo za prijavljene. Ogled obeh webinarjev je mogoč v obliki prenosa in posnetka. 

Podrobne informacije glede dostopa do webinarjev dobiš na strani za koriščenje ugodnosti (gumb IZKORISTI UGODNOST).

Več informacij:

Ko ima ženska doma ali v službi slab dan, zares slab dan: ali ima takrat slab dan še kdo drug poleg tebe? Vsi. Vsi. Ko je ženska srečna, so vsi srečni, ko pa ženska trpi, trpijo vsi (zlasti otroci so navadno v takšni zavesti, v kakršni je mati), zato je tako pomembno, da je vedno preskrbljena in zadovoljna, saj njena zavest in počutje odločilno vplivata na vse okrog.

Star pregovor pravi: »Happy wife – happy life« (Srečna žena, srečno življenje). Moški, ki se tega zaveda, bo z žensko vedno ravnal zelo pozorno, zgledno in odgovorno.

Glavne potrebe ženske so varnost, raznolikost in občutek, da je ljubljena, medtem ko moški praviloma živi za cilje, sam pa potrebuje spoštovanje in občutek, da ga domači potrebujejo. Ne le da ga potrebujejo, marveč da je nepogrešljiv za preživetje družine.

Brez tega znanja obstaja v odnosih v različnih okoljih nešteto težav, poznavanje in razumevanje znanosti o odnosih pa pomaga obogateti kakovost življenja na vseh področjih.

Ugodnost ti omogoča, da izveš odgovore na številna vprašanja:

  • Kako osvojiti srce moškega … in kako osvojiti srce ženske?
  • Kako moški pridobi spoštovanje ženske ter razvije šarm in karizmo?
  • Kaj v odnosu med žensko in moškim potrebuje ženska in kaj moški?
  • Zaupanje in v čem je v odnosih meja med naivnostjo in dobroto?
  • Kako pritegniti pravega partnerja?

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Andrej Pešec, Znanje za življenje – Pandurang

  Apnenik 3b, 8294 Boštanj

  E-mail: andrejpesec@gmail.com

  Spletna stran: znanjezazivljenje.si

  Ponudnik

  Znanje za življenje

  Društvo Znanje za življenje – Pandurang sodeluje s preko 150 zavodi, društvi, podjetji in več tisoč posamezniki. Vodili so že okoli 1300 dogodkov, s katerih ljudje poročajo o čudovitih spremembah življenja na vseh področjih.

  Lokacija