[ONA ON & Jerneja Krapše]: E-tečaj: Spoznaj zase idealnega partnerja za resno zvezo!

(5 ocen/e)

Spoznaj sanjskega, a resničnega partnerja! Zate, tudi če si 'poskusil/-a že vse' in 'nič ni delovalo'!

Izkoristi ugodnost
-50%

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

50% popust na online program »IDEALNI – EKSPRES«

Program ti omogoča, da enkrat za vselej spoznaš zase IDEALNO OSEBO: torej osebo, za katero se boš “ščipal/a”, ko jo boš spoznal/a, ker boš težko verjel/a, da je zares pred tabo. Takšna, o kateri si vedno sanjal/a, pa po tihem skoraj ne verjel/a, da sploh obstaja.

Več informacij:

Online program »IDEALNI – EKSPRES« se nahaja v avdio obliki (delno tudi video) in pisni obliki (delovni listi).

Prvi modul: Razumeli boste, zakaj vam doslej še vedno ni uspelo spoznati prave/-ga in kaj narediti ter kako, da ga boste. Zato da boste zaživeli življenje v dvoje, o katerem po tihem sanjate.

Drugi modul: Postali boste najbolj naraven in hkrati najmočnejši magnet za idealnega partnerja,  ki vaju bo združil. Zato da boste uživali ljubezen, ki si jo zaslužite.

Tretji modul:  Spoznali boste največje skrivnosti sodobnega, spletnega spoznavanja, zato da se bosta spoznala DANES (in ne »v domu za ostarele«).

Četrti modul: Naučili se boste enostavno uporabljati novo metodo spletnega spoznavanja, zato da boste prej, kot si sploh lahko predstavljate, spoznali partnerja, o katerem ste vedno sanjali.

Ugodnost ti omogoča, da:

  • V svoje življenje privabiš ljubezen.
  • Začneš delati na sebi in se preobraziš.
  • Zase najdeš pravega partnerja za vse življenje.

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Jerneja Krapše – Idealni365

  Telefon: +386 31 522 886

  E-mail: jerneja@idealni365.si

  Spletna stran: www.idealni365.si

  Ponudnik

  Jerneja Krapše - Idealni365

  Strokovnjakinja za spletno spoznavanje, Jerneja K., pomaga vsem, ki si želijo resnega, dolgotrajnega in ljubečega partnerstva, da osebo, s katero to lahko uresničijo, spoznajo v zanje najkrajšem možnem času ter si hkrati zagotovijo nadaljnje zadovoljno življenje – po njihovih standardih.

  Lokacija