Brezplačni spletni trening pilatesa (Nežka Koritnik)

(8 ocen/e)

Izboljšaj držo telesa, pridobi vitek pas, graciozen korak in okrepljene mišice medeničnega dna. Vse to te bo popeljalo do samozavestnega, lahkotnega in nasmejanega vsakdana. Posledično boš zablestela že na prvem zmenku!

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Brezplačni trening spletnega pilatesa in 30% popust na program Tvoj pilates

Hočeš imeti dobro postavo? Čvrste in utrjene mišice? Več energije in boljšo kondicijo za dolge sprehode v dvoje? Seveda hočeš! Zate ima Nežka idealno rešitev v obliki spletnega pilatesa. Pohiti s prijavo, da se ti poveča hormon ljubezni – oksitocin in boš lažje kos vsakdanjim opravilom!

Več informacij:

Pilates je vadba za krepitev celotnega telesa. Z njim izboljšamo držo telesa, pridobimo vitek pas, graciozen korak in okrepljene mišice medeničnega dna. Vse to te bo popeljalo do samozavestnega, lahkotnega in nasmejanega vsakdana. Posledično boš zablestel/a že na prvem zmenku.

Ne smemo pozabiti, da mora razmerje rasti in se utrjevati -> in mi moramo rasti z njim. Pilates ti pomaga tudi pri tem … Z redno vadbo skrbimo, da bo naš videz svež, atraktiven, zapeljiv in čez leta še boljši kot danes. Poleg tega nas redno izvajanje pilates vaj naredi tudi mentalno vitalnejše in stabilnejše. Kaj je češnja na torti pilatesa, pa preveri v zgornjem videu. 😉

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Izboljšaš telesno držo, pridobiš vitek pas, graciozen korak in okrepiš mišice medeničnega dna.
  • Postaneš bolj zadovoljen/a s svojo postavo in s tem tudi bolj samozavesten/a.
  • Pridobiš več energije in se lažje spopadaš z vsakdanjimi izzivi.
  • Izboljšaš kvaliteto svojega življenja na vseh področjih.

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Nežka Koritnik – inštruktorica pilatesa

  Radež 6a, 1434 Loka pri Zidanem Mostu

  Telefon: +386 40 429 442

  E-mail: info@nezkakoritnik.si

  Spletna stran: nezkakoritnik.si

  Ponudnik

  Nežka Koritnik - inštruktorica pilatesa

  Nežka s svojo pozitivno energijo, nasmehom in strokovnim pristopom k svojemu delu poskrbi, da stranke prevzame želja po rednem gibanju, da vzljubijo svoje telo in da lepo skrbijo zanj, saj nam je na razpolago samo eno. Njen glavni cilj je, da se čim več ljudi priuči pravilnega gibanja in le-to prenese v svoja vsakodnevna opravila in hobije, saj le tako lahko posameznik izboljša kvaliteto svojega gibanja in s tem bivanja.

  Lokacija