Brezplačen dostop do več kot 300 spletnih tečajev (MojeZnanje.si)

(9 ocen/e)

Izobražuj se kar iz domačega naslanjača! Pridobi nove veščine in znanja preko računalnika, pametnega telefona ali tablice. Vse kar potrebuješ je osnovna internetna povezava.

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

30-dnevni brezplačni dostop do vseh spletnih tečajev (brez obveznosti)

S prevzemom 30-dnevnega brezplačnega obdobja, boš imel/a neomejen dostop do vseh (več kot 300) spletnih tečajev (brez obveznosti) – tako v živo kot v videoteki, lahko boš rešil/a testiranja ter prejel/a diplome kot potrdilo o prejetem znanju.

Več informacij:

Tečajev na MojeZnanje.si se lahko udeležiš preko spleta v živo in hkrati postavljaš vprašanja predavateljem. Po končanem predavanju prejmeš tudi posnetek, ki si ga lahko kadarkoli ogledaš. V videoteki so tečaji, ki smo jih že izvedli, na voljo takoj in kadarkoli.

Vsakem tečaju je dodano tudi preverjanje znanja, ki ti, v primeru uspešnega opravljanja (nad 75 %), prinese tudi certifikat o pridobljenih kompetencah.

Njihovi člani so s pomočjo MojeZnanje.si že pridobili ali zamenjali karierne poti, sprogramirali Android aplikacije in jih objavili v mobilni trgovini, postavili spletne strani, izboljšali znanje Excela ipd.

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Pridobiš najkonkurenčnejše veščine in znanja, ki ti lahko pomagajo do varne prihodnosti
  • Prejmeš certifikat o novo pridobljenem znanju
  • Napreduješ na poslovnem in zasebnem področju

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Housing Co. d.o.o

  Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana

  Telefon: 01 568 92 15

  E-mail: podpora@mojeznanje.si

  Spletna stran: mojeznanje.si

  Ponudnik

  MojeZnanje.si

  Portal MojeZnanje.si je zaživel konec leta 2017. Od takrat so imeli več kot 15.000 udeležb na tečajih ter več kot 10.000 uspešno opravljenih preverjanj znanja in izdanih certifikatov.

  Lokacija