Online tečaj Ijengar joge za večjo gibčnost, vzdržljivost in koncentracijo (City joga)

(5 ocen/e)

Iyengar joga je idealna za tiste, ki želite razvijati moč, vzdržljivost, koncentracijo, koordinacijo, gibčnost in več, od prve vadbe dalje. Z uporabo fizične poravnave telesa kot izhodišča vzpodbuja razširjanje inteligence po celem telesu, rast samo-zavedanja in izkušnjo asan kot oblike 'meditacije v gibanju'.

Izkoristi ugodnost
-50%

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

50% popust pri prvi udeležbi na začetnem online tečaju Ijengar joge v živo (štirje obiski)

Metoda Iyengar joge je najbolj razpoznavna zaradi intenzivnega in globinskega študija jogijskih položajev in jogijskih dihalnih tehnik. Sistem Iyengar joge temelji na treh glavnih kriterijih: tehniki, zaporedju, času. Postopoma se uči vedno bolj prefinjene in subtilne postavitve pri izvajanju jogijskih položajev (asan) in tehnik jogijskega dihanja (pranayame). Ključno je, v kakšnem zaporedju se vadi položaje in dihalne tehnike, saj so od tega odvisni učinki in vplivi vadbe na mentalni in čustveni ravni. Pomembno je, koliko časa ostajamo v jogijskem položaju ali izvajamo jogijsko dihanje.

Več informacij:

Vadba Iyengar joge poteka interaktivno – učitelj opazuje in popravlja učence ter jih tako vodi k pravilnejši izvedbi asan oz. jogijskih položajev. Pri tem se uporablja minimalno pripomočkov – blazina za jogo, trak ali pas, nekaj odej ali brisač. Morebitne gibalne ovire – poškodbe, bolečine, če le niso akutne – niso ovira, ravno tako ne ženski čas v mesecu. Redna vadba joge poleg mirnejšega uma pripomore k močnejšemu in prožnejšemu telesu, večjemu zavedanju samega sebe in, nenazadnje, večji samozavesti.

Ugodnost ti omogoča:

  • Da razvijaš moč, vzdržljivost, koncentracijo, koordinacijo, gibčnost
  • Da z uporabo fizične poravnave telesa kot izhodišča izkušaš razširjanje inteligence po celem telesu, rast samo-zavedanja in izkušnjo asan kot oblike ‘meditacije v gibanju’.
  •  Intenziven in globinski študij jogijskih položajev in jogijskih dihalnih tehnik

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  City joga

  Telefon: +386 41 356 432 (Robert)

  E-mail: info@cityjoga.org

  Spletna stran: cityoga.org

  Ponudnik

  City joga

  Vsi aktivni učitelji iyengar joge so opravili več kot 1000 ur izobraževanja v svetovno znanih šolah joge v tujini oz. pri priznanih tujih učiteljih joge in meditacije in se še vedno dodatno izpopolnjujejo.

  Lokacija