Alfa moški – spletni premium program za moške (Edvard Kadič)

(5 ocen/e)

Postani moški, ki si ga želi vsaka ženska! Možat, samozavesten, artikuliran, ... Nauči se, kako se obnašati na zmenku, kako zapeljevati, kako bolje razumeti ženske in še veliko več. Postani mojster zapeljevanja!

Izkoristi ugodnost
-50%

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

50% popust na online program Alfa moški, premium program za moške

Spletni program Alfa moški je 30-dnevni program, ki ga lahko uporabljaš 24 ur, 30 dni, kadarkoli imaš čas! Sestavljen je iz video lekcij oz. video posnetkov, v katerih se obravnava posamezno temo, ki sestavlja program ter 14 tematskih predlog. Po vpisu so ti na voljo vse lekcije naenkrat, nemoteno pa lahko do njih dostopaš 30 dni. Poleg tega, 3-4x tedensko (skupaj 14x!) po elektronski pošti prejemaš tematsko predlogo, ki vsebuje zapis in/ali video posnetek, navodila za posamezno temo, nasvete/trike, …

Več informacij:

Program obsega 7 video lekcij in tekst predloge ter navodila z video vsebino (14x), ki jih prejemaš po e-pošti.

1. lekcija – Kdo je alfa moški? Kako sprostiti svojo možatost? Samozavest, samopodoba, cilji, denar, miselna naravnanost …

2. lekcija Neverbalna komunikacija Govorica telesa, uporaba glasu

3. lekcija – Verbalna komunikacija Kako biti zabaven, prijeten in zanimiv moški? O čem govoriti na zmenku? Kako dajati komplimente? Kako ustvarjati napetost?

4. lekcija – Zdrav v duh v zdravem telesu Ravnovesje med inteligenco in zdravim telesom. Kako pravilno vaditi? Kako se vadba spreminja skozi leta?

5. lekcija – Osebni stil Kako kombinirati oblačila?Kako se zaveže kravata in kako metuljček? Katere barvne kombinacije oblačil gredo skupaj? Kakšen je bonton oblačenja na zabavah, sprejemih, … ?

6. lekcija Zapeljevanje Umetnost, kjer se odnos začne in ga vzdržuje živega. Kaj je sploh zapeljevanje? Zakaj je stara dunajska šola vedno moderna?

7. lekcija – Ženska plat moškosti Kako globlje razumeti ženske in jih s tem osrečiti? Česa se ženske bojijo in česa pri tem moški ne vedo? Ali zunanja lepota moškega res ne igra pomembne vloge?

Ugodnost ti omogoča:

  • Postaneš bolj samozavesten, bolj možat, izboljšaš svojo samopodobo in se naučiš samoobvladovanja
  • Se naučiš izražati na verbalen in neverbalen način
  •  Se naučiš, kako poskrbeti za svojo žensko v fizičnem in duhovnem smislu
  •  Se naučiš kako kar najbolje poskrbiš za svoje zdravje in svoj zunanji videz

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Edvard Kadič – Zavod za napredne študije Delta

  Stegne 3, 1000 Ljubljana

  Telefon: +386 31 349 777

  E-mail: info@EdvardKadic.com

  Spletna stran: alfa-man.com

  Ponudnik

  Edvard Kadič - Zavod za napredne študije Delta

  Edvard Kadič je strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, direktor Zavoda Delta, predavatelj, mentor ter avtor večih knjig s področja komunikacije.

  Lokacija