Brezplačen dostop do programov in gratis programi za osebno rast (Urban Urbanc)

(4 ocen/e)

Postani bolj samozavesten/a v življenju in v odnosih, pripravi se na partnerski odnos, presezi stare vzorce in prepričanja, ki te zaustavljajo in ti preprečujejo, da postaneš najboljša verzija sebe.

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Brezplačen dostop do programov/gratis program – knjiga – avdio predavanje/ knjiga s 30% popustom

Urban je avtor, predavatelj in svetovalec za medsebojne odnose ter avtentičen način življenja, predvsem pa nekdo, ki je trdno odločen, da ti pokaže, kako lepo je lahko življenje, če si ga dovolimo ljubiti.

Kot član/ica ona-on lahko izkoristiš naslednje ugodnosti:

5-dnevni BREZPLAČNI DOSTOP do vsebin programa IZZIV 21 in POT DO SEBE;

Pri naročilu programa IZPUSTITE PRETEKLOST in HODITI PO POTI SRCA ti Urban PODARI 21-dnevni program IZZIV 21.

Ob odločitvi za program IZZIV 21 ali POT DO SEBE dobiš BREZPLAČNO knjigo ali avdio predavanje po izbiri.

Pri nakupu ene knjige dobiš drugo s 30% popustom, ob nakupu dveh knjig, pa dobiš tretjo zastonj.

Ob nakupu dveh avdio predavanj dobiš tretje zastonj.

 

Več informacij:

Online programi:

Izziv 21

21-dnevni spletni program bazira na principih zdravega načina mišljenja, zavedanja ter čutenja. Napisan je na podlagi Urbanovega učenja in rasti ter seveda njegovega življenja ter hoje po poti duhovnosti, ki ga je pripeljala DO SEBE – do tega, kar danes je, kar počne in kar živi. Pomaga ti, da začneš zopet hoditi po svoji poti ter na njej odkrivati vse tiste zaklade, ki od nekdaj prebivajo v tebi.

Pot do sebe

31-dnevni spletni program je namenjen vsem tistim, ki želijo izboljšati kvaliteto svojih življenj ter vanj vnesti več še več uporabnega znanja, predvsem pa učinkovitih in preprostih tehnik in vaj za dviganje zavedanja ter čuječnosti.

Ravnovesje telesa in duha 

4-tedenski program je zasnovan s preučevanjem človeka kot celote. Vsebuje zdrave napotke in koristne informacije, nežne postopke za čiščenje in razstrupljanje telesa, vaje, tehnike ter načine za sproščanje – telesa, misli in duha, jedilnike za vsak dan, okusne in zdrave recepte za ponovno vzpostavljanje ravnovesja in zdravja v telesu.

Izpustite preteklost

8-tedenski program, ki je zasnovan z zavedanjem in ti pomaga, da se popolnoma varno soočiš s svojimi najbolj globokimi čustvi ter z bolečino in v sebi najdeš razumevanje, odpuščanje in ljubezen.

Hoditi po poti srca 

5-tedenski spletni program je namenjen vsem, ki komaj čakate, da stopite na pot srca – na pot ljubezni. Namenjen je vsem, ki ste naveličani, da vaše življenje diktirajo drugi in da drugim ves čas  govorite DA, a sebi vedno NE. Skozi program vas postopoma popeljem v še globlje spoznavanje samih sebe ter vsega tistega, kar vam v življenju prihaja nasproti.

Knjige: 

Bitje luči

Idealno darilo za tiste, ki te imajo resnično radi in tudi za tiste, ki te imajo malo manj radi, da te bodo imeli – še bolj radi!!

Bojevnik ljubezni

V knjigi Urban ponuja edinstven pristop k izboljševanju ter razvijanju višjih principov med človekovim čustvenim in duhovnim ravnovesjem v današnjem svetu. ​

Sem, ki ljubim življenje

Knjiga obravnava tematiko, ki nam sporoča, da je življenje res darilo in šele, ko ga sprejmemo takšnega, kot je, ter se ga veselimo in ga objamemo, nas življenje sprejme ter objame nazaj.

Avdio predavanja:

Ljubezen – Spolnost – Duhovnost (3-urno audio predavanje)

Ženska spolna esenca je tisto, kar poganja ta svet in moški si tega želijo bolj kot vse. Pri vsem tem pa žal ne razumejo, da ženska ne deluje tako kot delujejo sami in niso pripravljeni na njena globoka čustvena stanja.  Vse to jim je preveč. In ker niso tako čustveno močni kot ženske, se te energije izogibajo, pa ne, ker žensk ne bi imeli radi, temveč ker ne vejo, kaj s tem presežkom njenih čustev narediti. Ženska se potem zapre, oni pa se čudijo, zakaj med njima ni več intime. 

Kako postati pravi partner za ljubezenski odnos

Omenjena tematika je lahko odgovor ali pa vsaj nekakšen smerokaz vsem tistim, ki si želijo pravega ljubezenskega razmerja ter želijo svoje življenje obogatiti iz znotraj navzven. Takrat ljudje tudi več ne pričakujejo, da jih bodo izpolnile zunanje stvari – takrat namreč začnejo postajati izpolnjeni sami.

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Izboljšaš svoj partnerski odnos
  • Začneš živeti srečno, radostno ter avtentično življenje
  • Presežeš svoje omejitve in zaživiš v svojem polnem potencialu
  • V sebi najdeš moč in pogum, da storiš korak v svoje novo življenje

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  AGORA, Urban Urbanc s.p.

  Svetovanje in izobraževanje

  Telefon:  +386 40 436 476
   
   
  Spletna stran: bitjeluci.com

  Ponudnik

  Urban Urbanc - Bitje luči

  Urban Urbanc je avtor, predavatelj in svetovalec za medsebojne odnose. Ljudem pomaga, da svoje življenje zaživijo bolj radostno, zavestno in avtentično.

  Lokacija