Brezplačna ura terapevtske hipnoze (Zoran Vodopija)

(2 ocen/e)

Preveri, kako lahko terapevtska hipnoza pripomore k vzpostavitvi ljubečega ljubezenskega razmerja! Zgrabi priložnost!

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Ena terapevtska ura GRATIS (dopoldanski termin) 

Terapevtska hipnoza je globoko sproščeno stanje telesa in zavestnega uma, v katerem dosežemo dostop do podzavestnega uma oziroma podzavestnih vsebin.

Zdravljenje s ponovno povezavo pomeni vzpostavitev aktivnega skalarnega polja, v katerem se pri klientu vzpostavi dostop do njegovih podzavestnih vsebin na drugačen način.

Foto: osebni arhiv

Več informacij:

V sklopu ponudbe lahko izbereš eno uro gratis »terapevtske hipnoze« ali eno uro gratis terapije »zdravljenje s ponovno povezavo« v dopoldanskem terminu. Ena oseba lahko izkoristi eno terapevtsko uro gratis.

S terapevtsko hipnozo nam je omogočeno terapevtsko raziskovanje popolnega podzavestnega spomina (regresija) in odkrivanje ter terapevtska obdelava bolečih dogodkov iz preteklosti. Ti boleči dogodki, ki so običajno zakopani globoko v podzavesti in se jih največkrat ne zavedamo, so osnova za nastanek neželenega, motečega delovanja podzavesti, slabega počutja in psihosomatskih bolezni. Ko terapevtsko obdelamo podzavestne bolečine, se samodejno spremenijo programi delovanja podzavesti.

Terapevtska hipnoza je zelo primerno orodje za urejanje čustev, prebolevanje propadlih zvez, učinkovito spreminjanje lastnih izhodišč za stopanje v odnose in še mnogo drugega.
Oseba se tudi v najgloblji hipnozi vsega zaveda, aktivno sodeluje pri terapiji in se po terapiji vseh podrobnosti tudi spominja.

Zdravljenje s ponovno povezavo je pristop, primeren za ljudi, ki zaradi zakrčenosti oziroma blokad lastnega energijskega polja niso zmožni doseči globoke sprostitve oziroma za terapijo ustreznega hipnotičnega stanja.

Foto: Matic Bajželj

Ugodnost ti omogoča, da:

  • S terapevtom ob pomoči regresije raziščeš popoln podzavestni spomin
  • S pomočjo terapije odkriješ in ozavestiš boleče dogodke iz preteklosti
  • Spremeniš neželeno delovanje podzavestnih vsebin in tudi neželeno čustvovanje

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  TERAPEVTSKA HIPNOZA Zoran Vodopija s.p.

  Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

  Telefon: +386 31 623 306

  E-mail: terapevtska.hipnoza@t-1.si

  Spletna stran: terapevtska-hipnoza.si

  Ponudnik

  TERAPEVTSKA HIPNOZA Zoran Vodopija s.p.

  Zoran Vodopija je univ.dipl.inž., hipnoterapevt, specializiran za individualne terapije v hipnozi, ki deluje kot samostojni podjetnik, terapevt in predavatelj.

  Lokacija