Brezplačna ura svetovanja na področju osebnega razvoja in odnosov (Karolina Rebernik)

(4 ocen/e)

Vzpostavi boljši odnos do sebe, drugih in sveta. Spoznaj sebe in se v odnosih z drugimi počuti bolje. Zgrabi priložnost!

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

BREZPLAČNA ura svetovanja na področju osebnega razvoja in odnosov

Kot ugodnost lahko izkoristiš brezplačno uro svetovanja. Na svetovalni uri bosta skupaj s terapevtko pogledala/li tvojo trenutno situacijo glede odnosov, razloge tvojih težav in možne rešitve. Dobil/a boš boljše razumevanje, kje v življenju si, in usmeritve, kaj lahko narediš za naprej.

Glede na trenutno situacijo, s katero se soočamo, sedaj terapije in svetovanja potekajo preko Skypa oz. drugih video povezav. 

Mag. Karolina Rebernik ima večletne izkušnje na področju terapevtskega dela s posamezniki, pari in družinami. Pomaga ti na področju boljšega partnerstva, pri izzivih v starševstvu in iskanju osebnostne poti. Odlikujejo jo strokovnost, čut do sočloveka in osebne izkušnje.

Več informacij:

Včasih je potrebno le malo srčne moči, da bi se v odnosih počutili bolje. Svetovanje je primerno za tiste, ki ste se v določenem življenjskem obdobju znašli v čustveni stiski. Terapevtski odnos ti omogoča spoznavanje sebe in soočenje z nefunkcionalnimi vzorci, ki se ponavljajo in jih je brez ustrezne strokovne pomoči pogosto težko razrešiti.

Svetovalna ura ti daje večji vpogled v dano situacijo in nakaže možne korake za razrešitev. To pomeni, da na težave lahko pogledaš iz drugačnega zornega kota in se trenutna stiska umiri.

Svetovanje ne more odpraviti vzrokov in spremeniti tvojih vzorce delovanja. Pri globljih nezavednih vzrokih je priporočljiv terapevtski proces. Če se odločiš za nadaljnje obiske, bodo na svetovanju zastavljeni smer in cilji terapije.

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Bolje razumeš izvor težav pri navezovanju pristnih stikov, težave s sproščenostjo in samopodobo
  • Ugotoviš, zakaj privlačiš podobne partnerje, s katerimi se zveze ne obnesejo
  • Izveš, kako preboleti bivšega partnerja in se odpreti novim odnosom
  • Se naučiš, kako ustvariti bolj ljubeč partnerski odnos

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Zakonska in družinska terapija

  Karolina Rebernik s.p.

  Škrabčeva ulica 3, 1000 Ljubljana (Poslovna enota Kranj, Smledniška cesta 140, 4000 Kranj)

  Telefon: +386 41 239 769

  E-mail: karolina.rebernik@gmail.com

  Spletna stran: Karolina Rebernik – Facebook

  Ponudnik

  Karolina Rebernik

  Zakonska in družinska terapija je namenjena vsem, ki ste se znašli v čustveni stiski in bi radi izboljšali svoje odnose. Mag. Karolina Rebernik je zakonska in družinska terapevtka, ki nudi terapevtsko pomoč pri nesoglasjih v partnerskem odnosu, izzivih v starševstvu in osebnostni rasti posameznikov.

  Lokacija