Brezplačne videolekcije za ustvarjanje idealnega partnerstva (Jerneja Krapše)

(5 ocen/e)

Kateri so tisti koraki, ki te pripeljejo do idealnega partnerja? Kaj narediti, da te opazi pravi? Kako lahko na ona-on spoznaš ljubezen svojega življenja?

Izkoristi ugodnost
FREE

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

Brezplačni dostop do videolekcij za ustvarjanje idealnega partnerstva

Jerneja Krapše, zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja, razkriva nasvete in napotke, kako najti idealnega partnerja.

Več informacij:

Jernejine videolekcije, ki ti bodo pomagale do idealnega partnerstva, v obliki 10 sklopov razkrivajo zanimiva dejstva, nasvete in priporočila, ki te lahko v najkrajšem možnem času pripeljejo do sanjske osebe zate. O čem konkretno govori Jerneja preberi spodaj in si seveda oglej njene videe (gumb Izkoristi ugodnost), ki definivno boš na pravi poti do uspeha pri iskanju idealnega partnerja!

Je izbirčnost pri izbiri partnerja zaželena ali ne?

Prava mera izbirčnosti je prvi korak na poti do pravega partnerja. Želja po ljubezni in biti ljubljena ne sme nikoli pretehtati nad pravo izbiro partnerja, ki mora biti pogojena s pravo mero izbirčnosti.

Kako hitro lahko najdeš ljubezen svojega življenja?

Je možno v treh mesecih (ali pa celo še manj) najti ljubezen svojega življenja? Je možno v obdobju iskanja partnerja uživati? Obstajajo trije koraki, ki te pripeljejo do idealnega partnerja.

Se pravi skrivajo pred tabo? Kako jim lahko postaneš zanimiv/a?

Zakaj te opazijo samo zate napačni partnerji in kako to spremeniti? Si tudi ti med tistimi, ki imajo jasno predstavo o tem, kako mora izgledati njihov partner (ne le vizualno, ampak tudi karakterno)?

Kako HITRO lahko na ona-on spoznaš partnerja?

Je sploh mogoče preko spleta spoznati idealnega partnerja? Veš, kaj delaš in veš, kaj si želiš? Veš, kako najti pravega partnerja? Z metodo I.D.E.A.L.N.I. – metoda, ki spreminja življenja! Tudi tebi!

Pari, ki se spoznajo preko spleta, se v povprečju hitreje odločijo za poroko!

Kako v rekordno hitrem času in s pomočjo Jernejine preverjene formule (3x3x3) spoznati pravega partnerja? Kaj pomeni 3x3x3? Kako preko spleta vzpostaviti stik ter globok in resnično zelo oseben odnos s svojim bodočim partnerjem?

Kako spoznati drugačnega?

Kako lahko, po več razočaranjih v ljubezni, tudi tebi uspe verjeti v ljubezen in pravo ljubezen tudi najti? Kako pogosto se vprašaš: Res obstaja partner tudi zame? Tak, ki ne bo ponovno razočaranje, kot pretekle veze.

Ali tudi ti obupaš, ko slišiš besedico ‘NE’?

Situacije, ko smo postavljeni pred dejstvo, da je zadnji odgovor NE, nas lahko potolčejo, vzamejo upanje. V takih trenutkih je potrebno verjeti vase in se z NE-ji soočiti. Kakšen je ta razlog, s katerim se soočamo vsi, ko doživimo zavrnitev?

Kako vedeti, kdo je zame boljša izbira? Kateri partner bo primernejši na dolgi rok?

Želimo si dolgotrajno in ljubeče partnerstvo in ne kar nekoga zgolj zato, da imamo nekoga. Kje tiči problem ali napaka, ki jo največkrat naredimo, ko izberemo napačno osebo?

Česa se v obdobju spoznavanja bojimo?

Kako v svoje življenje pritegneš 90% manj napačnih partnerjev? Da se izogneš ponovnemu razočaranju, moraš poznati dva koraka. Pomembno je, da tudi teh 10% ljudi, ki slučajno zaidejo v naše življenje, takoj prepoznamo. Toda kako?

S pametno uporabo spletnega portala ona-on.com lahko najdeš ljubezen svojega življenja!

Zakaj je dandanes več ločitev kot nekoč? Kako lahko danes spoznamo partnerja za dolgotrajno, ljubečo vezo? Zakaj je prav ona-on tisto pravo mesto, kjer se lahko začne prava, dolgotrajna veza z idealnim partnerjem?

 

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Spoznaš korake, ki te lahko pripeljejo do idealnega partnerstva.
  • Dobiš koristne nasvete za spoznavanje na spletu in izveš njegove prednosti.
  • Postaneš privlačna oseba v očeh svojega idealnega partnerja.

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Jerneja Krapše – Idealni365

  Telefon: +386 31 522 886

  E-mail: jerneja@idealni365.si

  Spletna stran: www.idealni365.si

  Ponudnik

  Jerneja Krapše - Idealni365

  Strokovnjakinja za spletno spoznavanje, Jerneja K., pomaga vsem, ki si želijo resnega, dolgotrajnega in ljubečega partnerstva, da osebo, s katero to lahko uresničijo, spoznajo v zanje najkrajšem možnem času ter si hkrati zagotovijo nadaljnje zadovoljno življenje – po njihovih standardih.

  Lokacija