Začetni tečaj argentinskega tanga (Tango šola)

(2 ocen/e)

Nauči se osnovnih principov in zakonitosti, ki se plešejo v argentinskem tangu. V praksi to pomeni, da lahko po enem mesecu že hodiš na plesne tango dogodke (milonge) in začneš uživati v lepotah tanga!

Izkoristi ugodnost
-50%

Ekskluzivna ugodnost za člane ona-on:

50% popust ob prvi prijavi na začetni tečaj argentinskega tanga (plačaš 20 €, namesto 40 €)

Na tango tečaju za samske boš spoznal/a vrsto samskih, ki si želijo naučiti plesati tango in nimajo soplesalke/soplasalca. Vsi tečaji potekajo v sproščenem vzdušju z veliko smeha in zabave.

Več informacij:

Na tango tečaju za samske boš srečal/a vrsto sebi podobnih, ki si želijo spoznati samsko žensko oz. samskega moškega,  medtem, ko se učijo plesati argentinski tango. Si želiš po tečaju z določeno osebo, ki je pritegnila tvojo pozornost, preživeti še več časa in jo bolje spoznati? Vsako dekle/fant bo z veseljem sprejel/o povabilo, da se dobita na njihovih tedenskih praktikah, kjer je veliko časa za klepet, medsebojno spoznavanje in nabiranje plesne kilometrine.

Vsak mesec se začne nov začetni tečaj, ki vsebuje štiri lekcije po 90 minut. Vsaka lekcija poteka v enakem terminu (dan, ura) kot prva uvodna lekcija.

Začetni tečaj bo potekal kontinuirano, tako da se lahko prijaviš, kadarkoli želiš. Aktualne termine in podatke o lokaciji najdeš tukaj. 

 

Ugodnost ti omogoča, da:

  • Se naučiš plesati senzalni argentinski tango
  • Se družiš z ostalimi samskimi, ki želijo spoznati sorodno dušo
  • Svoj prosti čas preživljaš v sproščenem in pozitivnem vzdušju

   

  IZKORISTI UGODNOST

   

  NE ZAMUDI PRILOŽNOSTI!
  To je naše darilo tebi, našemu članu/naši članici. Ko izkoristiš popust ali ugodnost, ona-on ne prejme niti enega evra oz. od tega nima nobene finančne koristi.

   

  Kontakt:

  Tango Šola – Mitja Drenik

  Telefon: +386 31 530 530

  E-mail: mitja@tangosola.si

  Spletna stran: tangosola.si

  Ponudnik

  Tango šola

  Šola tanga za samske. Vsak mesec začnejo z novim začetnim tečajem. Vsaka lekcija poteka v enakem terminu kot prva uvodna lekcija.

  Lokacija