Alfa moški - SAMO ZA MOŠKE!

Alfa moški - SAMO ZA MOŠKE!
ZA MOŠKE: pridruži se nam na enem najbolj razburljivih programov za moške v Sloveniji, preverjeno!

 

Kje: Zavod Delta, Stegne 3

Kdaj: 12.02.2019, 18h

Cena: 240.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O programu Alfa moški
Želiš biti bolj samozavesten, zanimiv, karizmatičen? **POMEMBNO: Program je namenjen samo moškim.** Pravo vprašanje je, kako to lahko dosežeš hitro, učinkovito in tako, da se boš pri tem še zabaval zraven. S prakso! Gre za konkretne rezultate, konkretne rešitve in konkretne odgovore na praktična vprašanja. **Tako v teoriji kot v praksi bova razčistila:** - KAKO biti bolj samozavesten, - KAKO pristopati k ženskam, - KAKO se postaviti zase, - KAKO se privlačno obleči, - KAKO poskrbeti za svoje telo, - KAKO pravilno komunicirati ... Pokliči, pridi in ne razmišljaj preveč. Simpl.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Program in datumi
**1. lekcija** (12.2.2018 ob 18h) ♦ Kdo je Alfa moški? ♦ Kako sprostiti svojo možatost? ♦ Samozavest, Samopodoba, Cilji. ♦ Denar, Miselna naravnanost. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ **2. lekcija** (19.2.2018 ob 18h) ♦ Neverbalna komunikacija. ♦ Govorica telesa, Vokalizacija. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ **3. lekcija** (26.2.2018 ob 18h) ♦ Verbalna komunikacija. ♦ Kako biti zabaven, prijeten in zanimiv moški. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ **4. lekcija** (5.3.2018 ob 18h) ♦ Zdrav v duh v zdravem telesu. ♦ Ravnovesje med inteligenco in zdravim telesom. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ **5. lekcija** (12.3.2018 ob 18h) ♦ Osebni stil. ♦ Oblačenje, obnašanje, karizma. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ **6. lekcija** (19.3.2018 ob 18h) ♦ Zapeljevanje. ♦ Umetnost, kjer se odnos začne in ga vzdržuje živega. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ **7. lekcija** (26.3.2018 ob 18h) ♦ Ženska plat moškosti. ♦ Kako globlje razumeti ženske in jih s tem osrečiti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj zajema program
- 7x srečanje v živo (7x 2 uri). - 3x tedensko predlogo po elektronski pošti (24x). - Knjigo Zapeljevanje v vrednosti 25,90 eur (1x)- - Vključitev v zaprto Alfa-Man Facebook skupino. + 60 dni GRATIS dostop do ALFA MOŠKI ONLINE!!! (BONUSI v skupni vrednosti vrednosti 160 eur!) **Kaj je to "Dostop do ALFA MOŠKI ONLINE"?** - Video lekcije so video posnetki, kjer obravnavamo posamezno temo, ki sestavlja program. - Po vpisu so Vam vse lekcije na voljo naenkrat, nemoteno pa lahko do njih dostopate 60 dni. **Kaj so to pisne predloge s pisno in/ali video vsebino** 2x tedensko (14x!) po elektronski pošti prejemate tematsko predlogo, ki vsebuje: - zapis in/ali video posnetek, - navodila za posamezno temo, - nasvete / trike, - ...

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Video
[https://www.youtube.com/watch?time_continue=135&v=zV8Q-G2H4eo](http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=135&v=zV8Q-G2H4eo)

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O predavatelju
**Edvard Kadič** je strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, kot specialist za neverbalno komunikacijo, posebej za govorico telesa, pa se večino časa ukvarja s svetovanjem posameznikom in podjetjem pri vodenju, prodaji in razvoju ti. mehkih veščin dela z ljudmi. Njegove stranke, doma in v tujini, so tako mala kot velika podjetja, ministrstva in javne ustanove tudi Državni zbor RS. Vodi Delta Life Coaching Akademijo, redno komentira neverbalno komunikacijo v osrednjih slovenskih medijih in je avtor večih knjig, med drugim tudi uspešnic Govorica telesa in osebna karizma ter Zapeljevanje, priročnik za moške. Njegova zadnja knjiga Samozavest je seksi, ki je izšla konec novembra 2017, se je v samo nekaj tednih zavihtela v sam vrh najbolje prodajanih knjig v Sloveniji, govori pa o samozavestni govorici telesa. **Ti torej manjka samozavesti? Želiš narediti boljši vtis na ljudi, bolje vplivati na druge, izboljšati svoje vodstvene sposobnosti ali pa se zgolj znebiti treme in bolje nastopati na različnih dogodkih?** Prijavi se na idealen dogodek zate! > "Rožica v naravi ne more rasti narobe. Raste lahko le na svoj način" (Edvard Kadič) Edvard ima za seboj preko 25 let izkušenj na vodilnih mestih v gospodarstvu, predvsem v prodaji. Ob tem je tudi avtor (Samozavest je seksi!, Govorica telesa in osebna karizma, Zapeljevanje, Povezava z večnim, 30 nasvetov za dober prvi vtis), kolumnist in bloger, prevajalec (Priročnik za novo paradigmo, Rojeni v obilju...), ustanovitelj Zavoda za napredne študije Delta v Ljubljani, predvsem pa predavatelj in v zadnjem času vedno pogosteje tudi mentor. **Zanimivost:** Včasih skočim tudi s padalom, obožujem ženine torte, izlete z družino, dobre knjige ne glede na zvrst in tattoo-je.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Informacije in prijava:
Cena: 240 EUR Telefon: 051 338 825 E-pošta: prijave@ona-on.com