Predbožični Salzburg

Predbožični Salzburg
BOGAT PROGRAM V PRAVLJIČNEM SALZBURGU. December je praznični čas in lepo ga je preživeti v dobri družbi. Bi tudi ti rad/a preživel/a romantični advent in se v decembru veselil/a v dobri družbi ljudi, ki imajo radi potovanja tako kot ti?

 

Kje: Salzburg, Avstrija

Kdaj: 22.12.2018, 7.30

Cena: 26.90 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Program enodnevnega izleta:
## Praznično Mozartovo mesto - z vodičem Doživi prestolnico Solnograške in Mozartovo mesto v predbožičnem času. Sprehodi se po okrašenem in slikovitem starem mestnem jedru, ki ga zaznamujejo dvorci in palače, potepanje pa zaključite na stojnicah božičnega sejma. ## Program potovanja: Odhod avtobusa iz odhodnih mest. Vožnja z avtobusom na Gorenjsko in skozi predor Karavanke v Avstrijo, v Salzburg. Po prihodu ogled znamenitosti romantičnega Salzburga, med sprehodom po starem mestnem jedru bomo spoznali **Rotovž, Mozartovo rojstno hišo** in se sprehodili mimo **Festivalne dvorane, kolegijske cerkve, benediktinske opatije ter Kapiteljskegatrga s stolnico vse do parka Mirabell**. Po ogledu bo prosto za samostojne oglede. Lahko se z dvigalom povzpneš na **grajsko utrdbo**, od koder je čudovit razgled na mesto in okolico. Nato prosto za obisk **božičnega sejma Christkindelmarkt**, za sprehod po **pravljično okrašenem mestu**. Seveda pa se moraš privoščiti Mozartovo kroglico in se pogreti s kuhanim vinom ali vročo čokolado. V mestu se v prazničnem času odvijajo tudi predbožični koncerti in če želiš se lahko za doplačilo tudi katerega udeležiš. Če bo vreme dopuščalo lahko obiščemo vasico Oberdorf, ki je znana po nastanku **slavne božične pesmi – Sveta noč**. V večernih urah sledi slovo od Salzburga in povratek v Slovenijo, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah. **Minimalno število za izvedbo je 25 oseb.** IZVEDBA ZAGOTOVLJENA, MINIMALNO ŠTEVILO JE ŽE DOSEŽENO!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Odhodi avtobusa (lokacije in ure):
**Vstopna mesta:** • **Ljubljana** (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 7:30), • **Novo mesto** (pred Qlandijo ob 6:10), • **Celje** (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 06:20), • **Kranj** (Mercator center Primskovo ob 07:55), • **Jesenice** (Petrol Karavanke ob 08:15), • **Maribor** (avtobusna postaja ob 05:20).

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena izleta:
## Za dodatna pojasnila nas pokliči na 051 338 825. Cena izleta je odvisna od vstopnega mesta: • Kranj/Jesenice 24,30 € • Ljubljana/Maribor 26,90 € • Celje 30,80 € •Novo Mesto 35,80 €

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!