90 dni za dvig vibracije in manifestacijo novega življenja v dvoje

90 dni za dvig vibracije in manifestacijo novega življenja v dvoje
90 dnevni tečaj/šola, v katerem se naučiš, kako prebuditi najboljšo verzijo sebe zato, da s svojo vibracijo enostavno in v največ 6 mesecih ustvariš partnerstvo, o katerem sanjaš – tudi če ti vsi pravijo, da »si že prestar/a ...«

 

Kje: Maribor

Kdaj: 07.01.2019, 18h

Cena: 699.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Opis programa
## **POPUST na zgodnje prijave do 43%!** ## ŠOLA/TEČAJ: »90 dni za dvig vibracije in manifestacijo novega življenja v dvoje« **TA PROGRAM JE ZATE, če:** ★ Si že bil/a kdaj razočaran/a v ljubezni. ★ Si samsk/a čisto zadovoljen/na s sabo, ampak si hkrati pripravljen/a na življenje v dvoje. ★ Si rahlo živčen/na, ker si želiš ljubezni, ampak mencaš, ker ne želiš zapravljati časa s spoznavanjem 'ta groznih', ampak želiš pravega - TAKOJ (iz prve ;-) ). ★ Nimaš nič časa, ker zajemaš življenje z veliko žlico. Toda ob večerih ti gre 'samost' že malo na živce in bi bilo čisto super, če se lahko h komu stisneš in zaspiš (ne samo za eno noč!). ★ Si enostavno želiš končno in enkrat za vselej spoznati sorodno dušo za dolgotrajno in ljubeče partnerstvo. **TA PROGRAM NI ZATE,** če misliš, da ima Jerneja zlato paličico, s katero čara **idealne** bodoče partnerje in jih dostavlja po tekočem traku (We wish, ampak - še ni tam ... Ko bo - javimo! ;-)) **ZAKAJ SE PRIJAVITI?** ★ Ker želiš ustvariti dolgotrajno, ljubeče partnerstvo, lastno SREČNO družino - DANES. Pika. ★ Se dobro počutiš in dobivaš več energije in zaupanja, ko spremljaš Jernejo in se ti zdi, da bi ti lahko bila v podporo pri tem, da tokrat RES enkrat za vselej najdeš "happy ever after". [Kdo je Jerneja?](https://www.youtube.com/channel/UCcfyVHvRkzTHFSPWZZ-M7GA/videos) ★ Ne želiš porabiti na tone časa zato, da ustvariš svoje **idealno partnersvo**, na 'groznih zmenkih', ki jemljejo voljo do življenja, ampak želiš 'v prvo' spoznati "pravo" osebo, nič manj kot **idealnega** partnerja zate, tudi če misliš, da si poskusil/a že vse. POMEMBNO: število mest je omejeno na 20, prijave se hitro vrstijo, zato priporočamo hitro odločitev (ki je nagrajena še z radodarnimi prihranki!)
Vsebina
**Skupinsko – individualni tečaj »90 dni za dvig vibracije in manifestacijo idealnega partnerstva« zajema:** **1) TEMELJNI KAŽIPOT ZA SREČNO ŽIVLJENJE – individualno delo:** Pred začetkom tečaja dobiš globok vprašalnik, ki poskrbi, da se povežeš s sabo, si poveš resnico, jo deliš s svojo mentorico in jo uporabiš kot »temeljni kažipot za srečno življenje« (kasneje v programu) zato, da končno in enkrat za vselej zaživiš SVOJE življenje – na SVOJ NAČIN. Vprašalnik je zaseben, odgovore vidiš le ti in mentorica **2) 7 x 2 uri PREDAVANJ:** a. IN v živo – v predavalnici v MB, b. IN (hkrati) v živo ON-LINE, c. IN po predavanju dobiš tudi POSNETEK (neprecenljivo!). Zato, da glede na svoj »temeljni kažipot za srečno življenje« na novo zaživiš **PRAVO VERZIJO SEBE**, ki bo že do konca tega tečaja postal/-a največji magnet za vse, kar pomeni **sanjsko Življenje – z idealnim partnerjem v njem**. Če želiš podrobneje izvedeti, kakšna predavanja te čakajo in v kakšnem vrstnem redu – [poglej na to spletno stran](http://www.tecajobilja.si/januar) **3) 4 x 15 min ZASEBNI COACHING klic:** Zato, da nenehno čutiš in dobiš in tudi zasebno podporo (ki ostane med nama). Največ želja namreč ne uresničimo zato, ker so na poti ovire, ki jih je zelo enostavno preskočiti, a jih ne, ker nas nihče ne podpira, sami pa smo pozabili, zakaj si dotičnega cilja tako zelo želimo. **4) BONUS:** Ker Jerneja ve, da se manifestacija zgodi le, če vsak posameznik naredi, kar ona/on za svojo srčno željo mora, se zaveže, da bo podaljšala svojo podporo za 30 dni VSAKEMU, ki bo izpolnil vse zahtevane naloge programa (tako iz predavanj, kot iz zasebnih coachingov) *kandidat mora to dokazati tako, da naloge sproti pokaže).* **POMEMBNO:** Bonusa se ne more dokupiti, namenjen je izključno tistim, ki sprejmejo svojo odgovornost na zgoraj zapisan način. Jerneja je prepričana, da večje možne podpore ni.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena in popusti:
Cena zajema vse prej zapisano, razen bonusa (ki ga dobijo le tisti, ki izpolnjujejo pogoje za to). Ne glede na to, kdaj se prijaviš – lahko plačaš v enkratnem znesku ali v dveh delih, vendar se mora znesek nakazati v celoti do 04. februarja 2019 do 15.00 ure. **INVESTICIJA:** **★ NAVDUŠENI EARLY BIRDS** o 399,00 € (300 € prihranka) - za uspešne prijave do vključno petka, 14. decembra 2018 do 16.00 ure **★ EARLY BIRDS - ZASPANCI:** o 499,00 € (200 € prihranka) - za uspešne prijave do vključno srede, 26. decembra 2018 do 16.00 ure **★ PRAVKAR PRIPRAVILI NOVOLETNO ZAOBLJUBO IN SE ODLOČILI:** o 599,00 € (100 € prihranka) - za uspešne prijave do vključno srede, 31. decembra 2018 do 16.00 ure **★ ZADNJI SEDEŽI:** o 699,00 € - polna cena in zadnja možnost za prijave do vključno petka 4. januarja 2019 do 15.00 ure) POMEMBNO: Investicija ni vračljiva in je zavezujoča v celoti. Možnost plačila je v 2 delih, vendar se mora znesek nakazati v celoti do pon. 4. februarja do 15,00 ure. Izvedba programa je zagotovljena - ne glede na število vplačanih, vendar je na voljo le 20 mest (priporočamo hitro odločitev, saj je bilo 7 mest zasedenih preden smo program sploh kje objavili!) **Za uspešno prijavljenega kandidata se šteje tisti prijavljeni, ki se je ne le prijavil, ampak na TRR tudi poravnal celotno investicijo ali prvi del le-te.**

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja
**Na tečaju bomo zagotovo obdelali vsa sledeča vprašanja (in še veliko več!):** 1) Na Ona-On so sami poročeni in iskalci avantur! 2) Ali so na Ona-On sploh »pametni« moški? 3) Ali so na Ona-On res kakšni »pametni« moški, ki si želijo zvezo? 4) Ko se začnem pogovarjati s katerim koli, ugotovim, da so sami mamini sinčki! 5) Bom sploh kdaj našla moškega za partnerstvo? 6) Sem res preveč izbirčna in bi morala spustiti svoje standarde, če hočem občutiti ljubezen? 7) Sem res preveč izbirčna in bi morala spustiti svoje standarde, če hočem imeti otroka in družino? 8) Kako naj najdem moškega, ki bo »ded«; spoštljiv, časten, tak, ki želi monogamno, resno zvezo? 9) Kako naj najdem moškega, ki po 2 tednih ne bo »mrknil«? 10) Nagovarjajo vas sami obsceni moški, nobenega 'pametnega'. 11) Noben moški več si ne želi zveze, vsi bi se samo 'malo dobivali'. 12) Zakaj ne najdem resne ženske, ki bi ji bila pomembna moja osebnost, ne samo moj avto? 13) Kje naj najdem žensko, ki se ne bo kar obesila name in pričakovala, da bom 'za vse samo jaz'? 14) Kako naj se prepustim, če pa sem bil/-a že tolikokrat razočaran/-a? 15) Če nimam pojma, kaj je to vibracija ali manifestacija – je to tečaj tudi zame?

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijava in informacije
**Če še oklevaš in se ne moreš odločiti – Jerneja ti je na voljo za odgovore vsak delovnik med 07.00 in 15.00 uro.** **Telefon:** 031 522 886 **E-pošta:** jerneja@idealni365.si Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!