Usposobi nos za čisto ljubezen! - KOPER

Usposobi nos za čisto ljubezen! - KOPER
Kako že na daleč zavohati, kdo je za resno zvezo in kdo ne? »Odločil sem se iz preprostega razloga: v trenutku, ko si na tleh in ne vidiš nobene svetlobe iz tunela, potrebuješ nekoga, ki ti pomaga postavit se na noge in reči: »Pojdi naprej!« Jerneja to zna.« (Marko L.)

 

Kje: Koper

Kdaj: 02.03.2019, 9.00h

Cena: 29.99 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O predavanju:
Na predavanju bomo natančno razdelali naslednje tematike: ❤ Spoznal/a boš, kako pravilno uporabiti on-line profil zato, da ti bo končno začel prikazovati **potencialne partnerje, ki si te želijo in so te vredni**, brez »hladnih tušev«, ko na zmenek pride čisto druga oseba od tiste, ki jo pričakuješ (tudi če izgleda enako!). ❤ Dobil/a boš **zlato pravilo on-line datingov**, da ne boš nikoli več »zaljubljen/a do ušes« komaj čakal/a, da se vidita, čez 3 mesece pa razočaran/a, ker je vajina **romanca izginila kot dimni oblaček na nebu**. ❤ Naučil/a se boš »rentgenskega vida fotografij«, zato da boš le **z enim pogledom razbral/a ali sta si pisana na kožo** -nikoli več ne boš zapravljal/a časa, energije in denarja zato, da »vidiš, če sta za skupaj«. **Kako se ti bo spremenilo počutje** zaradi udeležbe na živih dogodkih pri Jerneji? Najbolje to povedo tisti, ki so se Jernejinih predavanj in programov že lotili … ## Program traja 3 ure s 15 minutnim premorom. Število mest je omejeno (20)!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena vstopnice
## Osnovna vstopnica: **Cena: 29,99 €** → vstopnica za predavanje »Usposobite nos za čisto ljubezen!«, → voda, → uporaba toalet, → presenečenje. ## Vstopnica »VIP«: **Cena: 39,99 €** (!! Na položnici se bo izpisal znesek za osnovni paket; pri nakupu VIP paketa sami popravite znesek ob plačilu.) → Vse zgoraj opisano +: → slide-i iz predavanja (po e-pošti – naknadno), → mp3 (audio) posnetek predavanja za namene lastne uporabe (po e-pošti – naknadno). **BONUS za vse prijave do 1. februarja 2019 do 16.00 ure**: Vsi, ki se prijavite do tega datuma, dobite za ceno 29.99 € dobili **BREZPLAČNI** »upgrade« v VIP vstopnico (prihranek 10,00 €, vrednost pa je zares neprecenljiva, ker vedno, ko boš posnetek poslušal/a, boš slišal/a nekaj drugega, kar boš v tistem trenutku potreboval/a).

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja
**Se pogosto sprašuješ spodnja vprašanja? V tem primeru je program idealen zate!** → Zakaj pritegnem partnerje, ki si ne želijo vezati? → Zakaj hočem z glavo skozi zid, ko spoznam moške / ženske, ki se nočejo vezati in jih na vsak način želim »spreobrniti«? → Zakaj JAZ na ona-on ne najdem moškega / ženske, ki bi bil »kar si jaz želim«? Kje se skriva? → Zakaj se mi vedno zgodi, da šele po nekaj mesecih ugotovim, da »ta pa ni pravi/-a«, prej pa se mi je zdel/a »oh in sploh«? → Zakaj vedno spoznam partnerje, ki so na začetku zagreti, ko se zagrejem jaz, pa se ohladijo. → Zakaj nenehno spoznavam moške / ženske, ki si ne želijo resne zveze? → Koliko v resnici pove fotografija, ki jo nekdo izbere, da se z njo predstavi na (recimo) ona-on, o človeku samem? Lahko osebo preko tega spoznam? → Poskusil/a sem že vse: ni pravih mest za spoznavanje »normalnih« moških / žensk! → Želim si partnerstva, a se redko zaljubim, redko začutim kemijo s kom. Ko pa jo, pa sem prehitro takoj za vse. Kako naj se tega ODučim? → Zakaj se vedno znova vračam v odnos, za katerega VEM, da ni to, kar želim? → Sem preveč prijazna oseba in potencialni partnerji znajo to izkoristiti! Kako naj to spremenim? → Trenutno sem samski / samska in z občutkom: »saj nima smisla, spet bo vse isto«, pa čeprav si takoooo želim ljubezni! Ali lahko kaj naredim, da ga / jo bom tudi jaz spoznal/a?

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijave in informacije
**Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije!** Telefon: 031 522 886 (med 13.00 in 15.00 uro, delovniki) E-pošta:prijave@ona-on.com Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!