90 dni za manifestacijo novega življenja

90 dni za manifestacijo novega življenja
90 dnevni program: Po metodi I.D.E.A.Lni spoznaj partnerja za ljubezensko zvezo, o kateri si vedno sanjal/a!

 

Kje: Maribor

Kdaj: 26.03.2019, 18h

Cena: 699.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
PROGRAM: »90 dni za dvig vibracije in manifestacijo vašega novega življenja v dvoje«
**TA PROGRAM JE ZATE, če:** - si že bila/a razočaran/a v ljubezni, - si ljubezni kljub razočaranju še vedno želitš, bojiš pa se novih razočaranj, - nimaš časa, ker zajemaš življenje z veliko žlico, ampak ob večerih ti gre 'samost' že malo na živce in bi bilo čisto super, če bi se lahko h komu stisnil/a. **TA PROGRAM NI ZATE:** - če misliš, da ima Jerneja zlato paličico, s katero pričara **idealne** bodoče partnerje in ti jih dostavi po tekočem traku. **ZAKAJ BI SE VI ŽELEL/A PRIJAVITI?** Ni »finta« v tem, da spoznaš idealnega partnerja takoj zdaj. Finta je, da (p)ostaneš taka oseba, ki UŽIVA BITI TI. Takšna, ki si jo tvoj IDEALNI ŽELI ZDAJ. **To JE MOŽNO doseči v 90 dneh. ** POMEMBNO: število mest je omejeno na 15, prijave se hitro vrstijo, zato priporočamo hitro odločitev.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
PROGRAM:
Skupinsko – individualni tečaj »90 dni za dvig vibracije in manifestacijo idealnega partnerstva« zajema: **1. SKUPINSKO:** -> 7 x PREDAVANJA + VAJE -> 1x na 14 dni po 2 uri (vrednost 1393,00 €) = NEPRECENLJIVO (!!!) predavanje lahko spremljaš: - ali FIZIČNO v živo, v predavalnici v MB, - ali ON-LINE v živo (hkrati) – kjerkoli na svetu si. + (!!!) Po predavanju dobiš posnetek predavanja (+ vse naloge), da ga lahko spremljaš, ko ti odgovarja. **2. INDIVIDUALNO:** -> Temeljni kamen za najboljše individualne rezultate (vrednost 99,00 €). Pred začetkom programa (takoj, ko vplačaš prvi del plačila) dobiš konkreten vprašalnik. Ta dokument bo poskrbel, da boš v sklopu programa dobil/a take rešitve, ki bodo zares pomagale razbiti TVOJE blokade (in ne kar nekaj, na splošno!). -> 4 x individualni 15 minutni telefonski ali e-mail coaching (vrednost: 236,00 €). To je tisto, kar bo poskrbelo, da ne boš le začel/a na visoki vibraciji, ampak boš tam tudi ostal/a. -> 10 x individualni “pospeševalnik razbijanja blokad” (vrednost: 99,00 €, v resnici neprecenljivo …). Ni možnosti, da program zate ne bi deloval, ker blokade odpravljamo sproti. Takoj, ko se pojavijo. **BONUS:** Ker Jerneja ve, da se manifestacija zgodi le, če vsak posameznik naredi, kar ona/on za svojo srčno željo mora, se zaveže, da bo podaljšala svojo podporo za 30 dni VSAKEMU, ki bo izpolnil vse zahtevane naloge programa (tako iz predavanj kot iz zasebnih coachingov). **POMEMBNO:** Bonusa se ne more dokupiti, namenjen je izključno tistim, ki sprejmejo svojo odgovornost na zgoraj zapisan način. Jerneja je prepričana, da večje možne podpore ni.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj zajema cena
VREDNOST PROGRAMA: 1827,00 €. TVOJA INVESTICIJA: **3 x 233,00** € ali manj (beri naprej). ! PRIHRANEK 300,00 € IN VEČ! **1. OBISKOVALCI PREDAVANJ:** Za tiste, ki obiščejo katero koli od Jernejinih [predavanj](https://www.idealni365.si/predavanja/) – ČISTO POSEBNI POGOJI =) Več izveš na predavanjih. **2. HITRE PRIJAVE:** Če se prijaviš do vključno petka, 01. marca 2019, do 16.00 ure, namesto 699,00 € plačš le 399,00 € (300 € prihranka) – za uspešne prijave. Plačilo je možno le v enem kosu! **3.LJUBITELJI “KOLESA SREČE”:** Za ljubitelje “iger na srečo” – 3x na mesec bo na voljo popust od 35 do 100 % na določene programe (- [KAJ JE TO?](https://pages.convertkit.com/b38b153df7/347e2a8798)). Če so ti všeč igre na srečo – it’s shopping time, win or lose. **4. ZASTONJ:** [Klikni sem](https://www.idealni365.si/misija-ljubezen/) in izveš več. **REDNA CENA INVESTICIJE:** 1. PLAČILO V TREH DELIH: 3 x 233,00 € (skupaj 699,00 €) 2. PLAČILO V ENEM KOSU: 559,00 € (140,00 € prihranka) **Pomembno 1:** Investicija je zavezujoča v celoti in ni vračljiva. **Pomembno 2:** Vpis je mogoč najkasneje do 20. marca 2019 do 15,00 ure. **Pomembno 3:** Število mest je omejeno na največ 15 oseb. Priporočam hitro odločitev, ker je nekaj mest že oddanih, preden je prvi od vas to ponudbo sploh videl (ne samo zaradi velikih prihrankov ;-)). Za uspešno prijavljenega kandidata se šteje tisti prijavljeni, ki se je ne le prijavil, ampak na TRR tudi poravnal celotno investicijo ali prvi del le-te.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja:
**V programu bomo zagotovo obdelali vsa sledeča vprašanja (in še veliko več!):** 1) Na Ona-On so sami poročeni in iskalci avantur. Kako najdi resnega? 2) Ali so na Ona-On sploh »pametni« moški in zakaj jih jaz ne najdem? 3) Kje se skriva moj idealni/-a? Kako naj ga/jo najdem? 4) Kako naj najdem žensko, ki ne bo hotela le moje denarnice, ampak bo videla v meni Človeka? 5) Bom sploh kdaj našel/-a resno/-ega žensko/moškega za ljubeče partnerstvo? 6) Sem res preveč izbirčen/-a in bi moral/-a spustiti svoje standarde, če hočem občutiti ljubezen? 7) Sem res preveč izbirčen/-a in bi moral/-a spustiti svoje standarde, če hočem imeti otroka in družino? 8) Kako naj najdem moškega, ki bo »Moški«; spoštljiv, časten, tak, ki želi monogamno, resno zvezo? 9) Kje naj najdem žensko, ki se ne bo kar obesila name in pričakovala, da bom 'za vse samo jaz'? 10) Kaj narediti, da me bodo nehali nagovarjati sami obsceni moški, ki hočejo avanturo? 11) Kako naj se prepustim, če pa sem bil/-a že tolikokrat razočaran/-a?

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijava in informacije
Če še oklevaš in se ne moreš odločiti – Jerneja ti je na voljo za odgovore vsak delovnik med 07.00 in 15.00 uro. Telefon: 031 522 886 E-pošta:jerneja@idealni365.si Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!