Zapeljevanje: Triki in nasveti za moške (Zbiramo prijave do 31.5)

Zapeljevanje: Triki in nasveti za moške (Zbiramo prijave do 31.5)
POZOR - Prijave so odprte! Rezervacija mesta je BREZPLAČNA! Želiš postati mojster branja znakov, ki jih zavedno ali nezavedno oddaja ženska? Kaj pa privlačnost in vzburjenost na ženskem telesu?

 

Kje: Maribor

Kdaj: 31.05.2019, 17h

Cena: 45.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O programu:
## Odprte so BREZPLAČNE prijave za program Zapeljevanje: Triki in nasveti za moške. Rezervacija mesta je BREZPLAČNA! Z rezervacijo mesta si zagotovite popust na udeležbo! Ko bo zbranih dovolj prijav bo razpisan termin delavnice, ki bo znan LE PRIJAVLJENIM! Vsi prijavljeni bodo informacije o datumu in lokaciji prejeli zasebno, na mail! **Cena udeležbe na delavnici za prijavljene preko ona-on je znižana na 38,25€ (iz 45€). Položnico prejmete na mail po tem, ko bo znan termin delavnice! Prosimo, da se prijavite le, če vas delavnica resnično zanima in se jo imate namen udeležiti.** (Število mest je omejeno na 10 slušateljev!) ____________________________________________________________________________________________________ **NALOGA NI LAHKA ... NI PA NEMOGOČA!!!** Na tem intenzivnem 3-urnem seminarju boš korak za korakom izvedel: - kam točno gledati med stikom z žensko, - kako prepoznati skrite signale, zakrita čustva in spodbuditi **spolno privlačnost**, - na kaj biti prav posebej pozoren pri pristopanju, - kako točno razumeti posamezne ženske signale med pogovorom, - kako pristopiti (direktno, od strani, pod kakšnim kotom ...?), - kako in kam se vsesti v lokalu, da bo vtis na ženske največji, - kako se gibati, da te ženska opazi? - ... Imaš dovolj tega, da NIKOLI NE VEŠ TOČNO pri čem si? [Ti bolj ustreza lokacija v Ljubljani?](https://www.ona-on.com/dogodek/1303-dogodki-za-samske-zapeljevanje-triki-in-nasveti-za-moske-lj)

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Komu je delavnica namenjena?
**Samo moškim!** Si res želiš **TOČNO VEDETI** kje si pri ženski v procesu zapeljevanja? Na tej res intenzivni delavnici se bomo načrtno sprehodili skozi neverbalno znanost zapeljevanja in po tem seminarju bo proces zapeljevanja postal kot nekakšen upočasnjen film: - točno boš vedel kje si v procesu, kaj storiti in kako izpeljati naslednji korak. Sposoben boš prepoznati skrite signale, zakrita čustva ter okno priložnosti, ki se ti odpre med zapeljevanjem, da spodbudiš **spolno privlačnost**. **Ta seminar je namenjen moškim, samskim ali v zvezi.** **Sposoben si boš odgovoriti na osnovna vprašanja, kot so:** - Ali sem ji res všeč? - Si želi kaj več ali bova le prijatelja? - Kdaj naj se jo dotaknem in kdaj naj jo poljubim? **Ob tem pa še dodatno:** - Kako ustvariti pravilen prvi vtis? - Kako prepoznati in izražati ključne signale privlačnosti? - Kako slediti proces spoznavanja in ustvarjati spolno privlačnost? - Kako se pravilno znajti in si neverbalno pomagati med zmenkom? - Kdaj se začeti dotikati? - Kako se pravilno dotikati v procesu spoznavanja? - Kdaj se prvič poljubiti? - Kako se pravilno poljubiti? - ... # POZOR: Število mest je omejeno!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Podrobno o VSEBINI:
**Ona in kam jo gledati?** Kam gledajo ženske? Kam gledamo moški? Kaj pomeni njeno bliskanje z obrvmi in MM pogled? Kdaj je nasmešek iskren in kdaj zaigran? Kako pokaže, da smo ji všeč? Kdaj je samo vljudna in kdaj smemo nadaljevati z zapeljevanjem in kdaj ne? **Kako se pravilno obnašati?** Kako moški signalizira privlačnost tako, da ga ona res opazi? Kaj ženska najprej opazi pri moškem? Je to zadnjica, biceps ali drža celotnega telesa? Kako se postaviti med pogovorom in kaj povdariti na sebi, da ji bomo res max privlačni? Kakšno vlogo ima obleka? **Prostor, gibanje in lokacije** Kaj je moški položaj v lokalu in kaj je ženski? Kako se gibati skozi gnečo? Kam iti na prvi, drugi in tretji zmenek? Kako se gibati po prostoru, zavzemati položaje in pravilno izražati svojo dostopnost? **Navezava stika** Kako neverbalno navezati stik? Kakšen je proces zapeljevanja, od prvega stika do poljuba? Kako se pravilno gibati skozi zaporedje zapeljevanja? Kaj si moramo zapomniti in kaj lahko improviziramo? Zakaj so dekleta tako občutljiva v procesu spoznavanja? **Dotikanje** Je rokovanje dotikanje ali ne? Kaj pa objemanje? Kdaj in kako se prvič dotakniti in kdaj je bolje, da ne? Kje se najprej dotakniti? Kako stopnjevati stik in se več dotikati? Kako se dotikati ves večer? **Prehod v poljub** Kdaj nakazati željo po poljubu? Kako to sploh storiti? Kdaj preiti v poljubljanje? Kako to storiti? Kaj, če se ona umakne? Kaj, če on ne zna? Kaj če ...

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O predavatelju:
**Edvard Kadič** je strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, kot specialist za neverbalno komunikacijo, posebej za govorico telesa, pa se večino časa ukvarja s svetovanjem posameznikom in podjetjem pri vodenju, prodaji in razvoju ti. mehkih veščin dela z ljudmi. Njegove stranke, doma in v tujini, so tako mala kot velika podjetja, ministrstva in javne ustanove tudi Državni zbor RS. Vodi Delta Life Coaching Akademijo, redno komentira neverbalno komunikacijo v osrednjih slovenskih medijih in je avtor večih knjig, med drugim tudi uspešnic Govorica telesa in osebna karizma ter Zapeljevanje, priročnik za moške. Njegova zadnja knjiga Samozavest je seksi, ki je izšla konec novembra 2017, se je v samo nekaj tednih zavihtela v sam vrh najbolje prodajanih knjig v Sloveniji, govori pa o samozavestni govorici telesa. **Ti torej manjka samozavesti? Želiš narediti boljši vtis na ljudi, bolje vplivati na druge, izboljšati svoje vodstvene sposobnosti ali pa se zgolj znebiti treme in bolje nastopati na različnih dogodkih?** Prijavi se na idealen dogodek zate! > "Rožica v naravi ne more rasti narobe. Raste lahko le na svoj način" (Edvard Kadič) Edvard ima za seboj preko 25 let izkušenj na vodilnih mestih v gospodarstvu, predvsem v prodaji. Ob tem je tudi avtor (Samozavest je seksi!, Govorica telesa in osebna karizma, Zapeljevanje, Povezava z večnim, 30 nasvetov za dober prvi vtis), kolumnist in bloger, prevajalec (Priročnik za novo paradigmo, Rojeni v obilju...), ustanovitelj Zavoda za napredne študije Delta v Ljubljani, predvsem pa predavatelj in v zadnjem času vedno pogosteje tudi mentor. **Zanimivost:** Včasih skočim tudi s padalom, obožujem ženine torte, izlete z družino, dobre knjige ne glede na zvrst in tattoo-je.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijave in informacije:
Še oklevaš ali bi se dogodka udeležil? Pokliči za dodatne informacije! Telefon: 080 64 61 GSM: 051 338 825 E-pošta: prijave@ona-on.com Se vidimo! Ekipa ona-on.com

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!