DELAVNICA: Postani vidna ljubečim moškim (ZA ŽENSKE)

DELAVNICA: Postani vidna ljubečim moškim (ZA ŽENSKE)
Kot rezultat delavnice se boste naučile, **kako hitro in brez naprezanja v nekaj tednih postanete »najljubša in najpomembnejša misel« bodočemu IDEALNEMU** ter brez mnogo zmenkov pristanete v ljubečem in dolgotrajnem partnerstvu.

 

Kje: Ljubljana in Maribor

Kdaj: 11.05.2019, 9h

Cena: 99.00 EUR

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj pričakovati?
**Kot rezultat vašega dela na delavnici pričakujte, da:** • vas bo **vaš** bodoči **IDEALNI** (končno) **našel**, • se z vami **pogovarjal na kulturen, spoštljiv, prijeten način**, • v vas naravno prebudil **občutek zaželenosti in spoštovanja**. **In bo pripravljen narediti vse, da vas bo čim prej:** • **spoznal v živo** (ker vas je že takoooooo dolgo iskal, ampak vas NI NAŠEL!) in • z vami začel **ljubeče in dolgotrajno partnerstvo**.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Program:
## ZA SAMSKE ŽENSKE, KI SI ŽELITE RESNE LJUBEZNI Delavnica »išče« **samske ženske**, ki si **želijo spoznati resnega moškega za dolgotrajno in ljubeče partnerstvo**, pa so spoznavanja doslej prinašala le občutek, da »takega ni«. Poznate takega človeka? Če ste to vi, vas vabimo, da se na **delavnico prijavite**. Prej ko se boste, **večji bo prihranek** pri kotizaciji + prej kot se boste, **večja je možnost**, da dejansko dobite prostor (mesta so omejena na največ 15) . ## PO DELAVNICI BOSTE: 1. Znali postati **magnetično privlačni za tiste moške**, o katerih v resnici sanjarite, a ste že skoraj prepričani, da »takih v resničnosti ni«. 2. S skoraj **nič zmenki spoznali** bodočega **IDEALNEGA** za ljubeče in dolgotrajno partnerstvo. 3. postali IDEALNEMU **še bolj privlačni**, tudi če vam bo (kdo) postavil **vprašanje, ki vas sicer spravlja v zadrego**. ## KJE in KDAJ BO DELAVNICA? **V LJUBLJANI:** Sobota 11. maj 2019 od 09.00 ure do 17.00 ure **V MARIBORU:** Nedelja 12. maj 2019 od 09.00 ure do 17.00 ure ## POMEMBNO: 1. Omejeno število mest: **najmanj 5 in največ 15** na posamezno delavnico. 2. Če se prijavi manj kot 5 oseb za posamezen kraj (skupaj pa več kot 5), si pridržujemo pravico, da združimo predavanje. Če se to zgodi, velja: a) DATUM sobota (11. maj 2019). b) KRAJ: V primeru združitve se bo delavnica odvijala v kraju, ki je najbližji večini prijavljenim (Obvestilo bo posredovano pravočasno).

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj zajema cena:
## OSNOVNA VSTOPNICA: 99,00 € ALI 69,30 € **DOBITE:** 1. predavanje, 2. delovni listi, 3. uporaba toaletnih prostorov, 4. po želji izposoja pisal. ## VIP VSTOPNICA: 119,00 € ALI 89,3€ **DOBITE:** 1. predavanje, 2. delovni listi, 3. uporaba toaletnih prostorov, 4. po želji izposoja pisal, 5. zapiski predavateljice (po mailu naknadno), 6. mp3 posnetek celotne delavnice (neprecenljivo!) (po mailu naknadno). POMEMBNO: Investicija ni vračljiva in je zavezujoča v celoti. ## DO PRIHRANKA NA VEČ NAČINOV! **1. HITRE PRIJAVE:** Če se prijavite (poravnate kotizacijo vstopnice) do vključno petka, 12. aprila 2019 do 15.00 ure, prihranite 30,00 €. Kot znižanje cene za osnovno vstopnico (tako plačate namesto 99,00 -> 69,30 €). Kot nadgradnjo vstopnice iz osnovne v VIP (namesto 119,00 € plačate 89,30 € in dobite vse, kar prinaša VIP vstopnica). **2. IGRA NA SREČO:** Vsak mesec Jerneja na 3 datume razpiše **popuste od 35 – 100 % na redne cene** določenih produktov/storitev. Če ste prijavljeni in pripravljeni igrati, vstopnico morda lahko dobite tudi zastonj (garancije pa ni!). Velja, dokler obstajajo prosta mesta. **3. FB / YOUTUBE MANIJA:** **20,00 € prihranka lahko dobite**, če na Facebooku ali Youtube-u radi komentirate in delite … Če vas zanima – mi pišite na jerneja@idealni365.si. Velja, dokler obstajajo prosta mesta. POMEMBNO: popusti se NE združujejo!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijava in Informacije:
Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije! **Telefon:** 051 338 825 **E-pošta:** prijave@ona-on.com Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila. **PRIJAVIŠ SE LAHKO TUDI [TUKAJ](https://pages.convertkit.com/2bd3769c6a/de66453f04).**

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!