Izlet na Mengeško kočo, piknik & zabava z bandom

Izlet na Mengeško kočo, piknik & zabava z bandom
Tudi letos se bomo spoznavali in družili že na sedmem spoznavnem pikniku, ki bo v Harmoniji v Mengšu. Zabavali se bomo ob glasbi, dobri hrani in pijači ter zabavnih in športnih aktivnostih. Piknik bomo začeli z izletom na Mengeško kočo. Preveri!

 

Kje: Športni center Harmonija Mengeš

Kdaj: 15.06.2019, 10h

Cena: 29.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Opis druženja
Ob 10h zjutraj se bomo dobili, malce spoznali in se odpravili na **pohod do Mengeške koče** (malo po ovinkih in z vmesnimi postanki za zabavo). Na vrhu nas bo za povrnitev moči **čakal golaž**. S serijo spoznavnih in predvsem zabavnih vsebin bomo poskrbeli za to, da ti na poti ne bo dolgčas. Ko se vrnemo, se bomo celo popoldne družili ob dobri hrani in pijači na **zelenicah Športnega centra Harmonija**. Na voljo bodo športne aktivnosti ter glasba in ples. Kdor bo želel, se bo lahko pomeril v odbojki na mivki, balinanju, vlečenju vrvi in podobno, lahko pa se boste samo družili in uživali na ležalnikih. V nagradni igri pa lahko prejmete tudi katero od lepih nagrad. Pridi na druženje z nami. Ne bo ti žal, obljubimo!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Program
10.00: Registracija udeležencev + spoznavanje pohodnikov 10.15: Odhod proti Mengeški koči 10.45: Kratek oddih in animacija z nagrado (+ presenečenje) 11.20: Kratek oddih 12.00: Predviden prihod na Mengeško kočo 12.00: Malica: Golaž 13.00: Predviden prihod v športni center Harmonija Mengeš in začetek piknika 13.00: Glasba v živo + ples 13.00 - 15.00: Animacija, športne igre, ples 15.00: Kosilo: Žar plošča (mesna in vegi) po 15h: Prosto druženje in spoznavanje

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena
**Cena zajema:** - Pijačo dobrodošlice. - Voden pohod. - Golaž na Mengeški koči. - Žar pogostitev v Športnem centru Harmonija. - Živo glasbo. - Nagradne igre. - Športne in družabne aktivnosti. Možnost nakupa vstopnice na dan dogodka po ceni 29€. Možnost nakupa vstopnice samo za druženje v Športnem centru Harmonija in zabavo z bandom. Cena 5€.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Vprašanja in odgovori
**Težavnost pohoda na Mengeško kočo?** Izlet traja približno dve uri (v obe smeri). Hodili bomo po lahki, nezahtevni, gozdni poti. Vmes sta predvidena dva postanka za kratko animacijo in zato, da se med seboj počakamo. **Kaj pa moja starost?** Starostne omejitve za udeležbo ni. Glede na tvoje želje in starost bomo poskrbeli, da se boš družil/a z osebami, ki ti bodo najbližje. **Udeleženci in prijava:** Pričakujemo približno 300 udeležencev. Piknik se izvede ob prijavi najmanj 100 udeležencev. Prijave prek spleta zbiramo do 14. junija 2018. Vstopnice lahko kupiš tudi na samem dogodku 15.6.2018 po ceni 29€. **Kaj obleči?** Priporočamo primerno športno obutev in oblačilo (udobno). **Kako ob prihodu?** Ob prihodu se javiš pri registracijski mizi (bo na vidnem mestu), kjer prejmeš zapestnico in vse potrebne informacije o programu. **Če nisem športni tip, lahko vseeno pridem?** Seveda! Poleg športnih aktivnosti bomo organizirali tudi različne zabavne, animacijske igre, druženje z ona-on pari, ki bodo razkrili recept za uspešno iskanje, ples ter sočno piknik hrano. Mmmmm :) **Potrebuješ prevoz?** Do Centra Harmonija Mengeš je možno priti z javni potniškim prometom. Od postaje Mengeš Lovec je piknik prostor oddaljen le dobrih pet minut hoje. **Kako poteka izlet na Mengeško kočo?** **Zelo priporočamo**, saj je izlet odlična iztočnica, da spoznaš zanimive ljudi že pred začetkom piknika – odličen dokaz za to sta [Gorski dan na Krvavcu](https://www.ona-on.com/magazin/spoznavni-dogodki-za-samske-gorski-dan-4-v-vsem-svojem-sijaju/) in lanskoletni [Piknik z izletom na Mengeško kočo](https://www.ona-on.com/magazin/spoznavni-dogodki-za-samske-spoznavni-piknik-avto-zmenki-palacinka-party-ples-in-dobra-druzba/). S tistimi udeleženci, ki se boste odločili druženje pričeti z nezahtevnim in zabavnim izletom na Mengeško kočo, se bomo dobili že zgodaj dopoldan, na parkirišču športnega centra Harmonija Mengeš. Izlet bo trajal približno eno uro, s kratkim postankom na vrhu v koči, kjer si bo lahko vsak privoščil kaj osvežilnega ali kaj za pogum. Na vrhu pa bo poskrbljeno tudi za previ golaž.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijava in informacije
Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije! Telefon: 051 338 825 E-pošta:prijave@ona-on.com Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!