Gorski dan na Krvavcu

Gorski dan na Krvavcu
Ljubitelji gora, narave, svežega zraka in prijetnih poletnih temperatur POZOR! Nadihajte se svežega gorskega zraka na Gorskem dnevu, kjer bo za piko na i poskrbljeno še za gorsko malico in ples z ansamblom. Prvih 50 prejme DARILO!

 

Kje: Krvavec

Kdaj: 03.08.2019, 8h

Cena: 30.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Program
## POHITI S PRIJAVO! Prvih 50, ki se prijavi in plača dogodek prejme DARILO, vstopnico za celodnevno kopanje v Thermani Laško. OBVESTILO: Možnost plačila tudi na dan dogodka (v tem primeru je znesek 30 EUR). **VPRAŠANJA IN INFORMACIJE na prijave@ona-on.com ali 051 338 825.** **8.15:** Zbor na spodnji postaji kabinske žičnice, Krvavec. **8.15:** Razdelitev v skupine in uvodna spoznavna igra. **8.30:** Odhod proti vrhu z 'gondolo'. **8.40:** Zbor na zgornji postaji kabinske žičnice, Krvavec. **8.40:** Zabavna spoznavna aktivnost: Pohodniki, spoznajmo se med seboj. **9.00:** Odhod proti cilju, 1,5 – urni (ena smer) pohod po nezahtevnih, urejenih poteh s postanki. **9.30:** Kava na Škratovem vrtu **10.00:** Nadaljevanje poti proti našemu cilju (vrh Krvavca - Zvoh) **11.00:** Predviden postanek na cilju in povratek v 'dolino'. **12.30:** Kosilo – Bogata gorska malica. **13.30 - 18.30:** Zabavni program (zabava z ansamblom, program, plesne igre). **18.30:** Spust do zgornje postaje kabinske žičnice. **19.00:** Zadnji prevoz s kabinsko žičnico v dolino (pohodniki lahko kadakoli do 19h samostojno odidejo v dolino). Pohodniki lahko domov odidejo kadarkoli po končanem pohodu, saj bo kabinska žičnica obratovala ves čas do 19h. V primeru slabega vremena bo dogodek prestavljen. O spremembi bomo pravočasno obvestili. Upoštevali bomo priporočilo gorskega vodnika.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Opis dogajanja
Po vzponu z gondolo na zgornjo postajo se bomo peš odpravili proti končni destinaciji. Predviden čas hoje je 1 ura in 30 minut. **Hodili bomo v zmernem tempu, ki je primeren za vsakogar.** Na vrhu si bomo vzeli nekaj odmora za počitek. Z vrha Krvavca je odlična razgledna točka, zato bo prav vsak lahko užival v razgledu in morda ovekovečil trenutek s slikanjem. Po kratkem odmoru se bomo spustili proti tako imenovani 'Plaži', kjer nas čaka prava Gorska pojedina in seveda hladno pivo oziroma osvežujoč napitek. Manjkala ne bo niti živa glasba! ;) Plaža bo tudi mesto, kjer se skupen pohod zaključi in kjer se bomo sprostili. Vrnitev v dolino z gondolo bo možen vse do 20h zvečer. **OPIS POTI** Od zgornje postaje kabinske se bomo po Poti pastirskih škratov odpravili proti Plaži Krvavec, ter si na Škratovem vrtu privoščili jutranjo kavo z razgledom. Par besed ob kavi in pot nadaljujemo proti Zvohu (najvišja in razgledna točka Krvavca), kjer je tudi Jezero. Vodiči nas bodo na poti spremljali tako motivacijsko kot tudi z zabavnimi in zanimivimi zgodbami s Krvavca. Od Zvoha se spustimo nazaj proti Plaži, sprehodili se bomo po celotni ˝dolini˝, mimo planšarskih koč do roba Krvavca.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj vključuje cena
* Voden izlet po planini Krvavec (3h). * Aperitiv. * Gorska malica. * Spoznavno, uvodni del (Pohodniki, spoznajmo se). * Povratna vozovnica za gondolo. * Žur na Plaži z ansamblom. Cena za prijave in plačila do 2. avgusta 2019 je 24 EUR. Na dan dogodka ja cena 30 EUR.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Dodatna priporočila za udoben dan
Spodaj navedeno, je zgolj **naše priporočilo**, za vaše boljše počutje, in ne obveza: * Pohodniška, udobna **obutev**. * **Palice** za hojo – če meniš, da bo z njimi lažje hoditi. * Tekočino (**vodo**) za po poti. Pohod traja cca 3h. * **Majico** za preobleči (nekateri pohodniki si radi preoblečejo prepoteno majico, ni pa nujno). * **Vetrovko** (ker bo naša najvišja točka 1.971 m priporočamo, da imate s seboj nekaj za ogrniti v primeru vetra ali nižjih temperatur). * **Frutabela** ali nekaj podobnega za posladkati se na vrhu.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijave in informacije
Še oklevaš ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije! **Udeležba na lastno odgovornost.** Telefon: 080 64 61 GSM: 051 338 825 E-pošta: prijave@ona-on.com Se vidimo! Ekipa ona-on.com

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kako smo se imeli v preteklih letih?
Oglej si tukaj: [Gorski dan 2018](https://www.ona-on.com/magazin/spoznavni-dogodki-za-samske-gorski-dan-4-v-vsem-svojem-sijaju/) [Gorski dan 2017](https://www.ona-on.com/magazin/foto-in-video-gorski-dan-zmenki-nad-1-500-metrov-nadmorske-visine/) [Gorski dan 2016](https://www.ona-on.com/magazin/foto-gorski-zrak-odlicno-vzdusje-in-nova-prijateljstva/) [Gorski dan 2015](https://www.ona-on.com/magazin/kako-smo-se-imeli-na-krvavcu/)