Plesni vikend v Rogaški

Plesni vikend v Rogaški
Pridi na VIP PLESNI VIKEND z ona-on.com in plesno šolo La Bolita. Sedaj že tradicionalni podaljšan vikend bo okrepil tvoje telo, gibčnost in občutek za ritem. Hkrati pa se bo povečal tvoj krog družbe. Izkoristi priložnost za spoznavanje novih prijateljev! Preveri program in se prijavi!

 

Kje: Grand Hotel Rogaška Slatina

Kdaj: 28.11.2019, 18h dalje

Cena: 275.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O VIP Plesnem vikendu:
Vljudno vabljeni v času od **28.11.2019 do 01.12.2019** na že skoraj tradicionalni »podaljšan« plesni vikend. Skupaj bomo krepili celo telo, povečali vzdržljivost, gibčnost ter zmožnost koordinacije, ter krepili občutek ritma. Pod strokovnim vodstvom se boste **naučili novih figur, izboljšali svojo tehniko plesa in se naučili pravilne drže**. Seveda pa bo poleg plesa dovolj časa še za **skupno preživljanje prostega časa**. Družili se bomo ob športnih aktivnostih v bazenskem kompleksu zdravilišča Rogaška slatina, se na plesnem večeru zabavali ob ritmih glasbe, lahko pa boste uživali tudi na sprehodih po čudoviti Rogaški slatini. Za nakupe željne pa je to idealna priložnost, da obiščete industrijsko prodajalno kristala Rogaška slatina ali pa industrijsko prodajalno podjetja Afrodita.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
4-dnevni paket vsebuje:
**Poleg spodaj naštetega zagotavljamo še obiolico smeha, dobre volje in predvsem pozitivno naelekrtenega ozračja!** ♥ 3x nočitev ♥ 3x bogat samopostrežni zajtrk ♥ 3x bogata bife večerja ♥ 2x plesni večer ♥ Sprejem s kapljico rujnega na petkovem plesu ♥ Plesne delavnice po programu ♥ Možnost vsakodnevnega koriščenja savn in bazenov, fitnesa ali wellness centra Vis Vita ♥ Uporaba kopalnega plašča in brisač ♥ Free wi-fi ♥ Parkiranje na parkirišču hotela.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena paketa:
Izbirate lahko med eno in dvoposteljnimi sobami. Če bivata v eni sobi (z dvema posteljema) dve osebi se cena zniža na 220€ (do 1.11.2019) oziroma na 240 za prijave po 1.11.2019. **♥ 255€ (za prijave PRED 1.11.2019)** 4-dnevni paket v dvoposteljni sobi, kjer biva ena oseba ♥ 275€ (za prijave PO 1.11.2019) 4-dnevni paket v dvoposteljni sobi, kjer biva ena oseba ♥ 220€ (za prijave PRED 1.11.2019) 4-dnevni paket v dvoposteljni sobi, kjer bivata dve osebi ♥ 240€ (za prijave PO 1.11.2019) 4-dnevni paket v dvoposteljni sobi, kjer bivata dve osebi *Vse cene so DDV-jem V kolikor nimate svojega plesnega partnerja **je zadnji čas za prijavo 01.11.2019**, saj le tako lahko, seveda ob zadostnem številu prijavljenih, pravočasno naredimo vse, da vam priskrbimo plesnega partnerja, zato **POHITITE S PRIJAVAMI**! Točen program in urnik vseh dogodkov bo objavljen najkasneje do 30.10.2019. Kot organizator si pridržujemo pravico do sprememb programa, v kolikor bo to bolje za izvedbo programa.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Informacije in prijave:
Telefon: 080 64 61 E-pošta: prijave@ona-on.com **Tečaj je primeren za začetnike in za plesalce s plesnim predznanjem, saj bomo vsak ples najprej ponovili in nato korake nadgradili!**

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja:
**KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?** Delavnica je namenjena vsem plesnega znanja željnim, ne glede na stopnjo predznanja. Poskrbljeno bo tako za popolne začetnike kot tiste, ki imate plesne korake že v malem prstu. **ALI MORAM ZA UDELEŽBO NA PLESNI DELAVNICI IMETI PLESNEGA PARTNERJA?** Ne, udeležiš še je lahko sam, plesna šola pa ti bo le-tega poskusila urediti. Ravno zato je pomembno, da se prijaviš čimprej. **KAKO JE OBUTVIJO IN OBLEKO?** Pomembno je, da se ti dobro počutiš, vsekakor pa naj bodo čevlji (če še nimaš plesnih) čimbolj udobni. Obleka naj bo primerna za ples (udobna, dovolj elegantna, ne rabi biti pa večerna). Saj si vendar želiš nekoga očarati, kajne? Trenerko vzemi s sabo le za morebitne športne aktivnosti. **KAKO JE S PREVOZOM?** Prevoz v lastni režiji. **ALI BOM SAM V HOTELSKI SOBI?** V hotelski sobi si lahko sam, lahko pa si jo po želji deliš še s kakšno osebo.