Kuharski tečaj za samske s Tamaro Fortuna
Zakaj priti na Kuharski tečaj za samske?

 

Na kar treh kulinaričnih delavnicah smo zate pripravili odgovore, trike, ideje in navdih, da boš tudi ti užival/a v kulinaričnih mojstrovinah. Delavnice bodo veselo doživetje s pridihom ljubezni in izbrane glasbe :)

Zato vabljen/a na druženje z drugimi samskimi, s katerimi te lahko združi tudi ljubezen do kulinarike. Doživetje je super izbira za vse, ki radi kuhate, dobro jeste ali bi radi le združili prijetno s koristnim. Vsak teden bomo nadgradili kuharsko znanje in popestrili druženje z izbrano temo.

 

Zbirno mesto: Gostišče Vrbinc, Peruzzijeva ulica 105, Ljubljana

Kdo: Vsi od 18 do 99 let.

Cena: 150 EUR (sklop 3 delavnic)

Cena: 60 EUR (1 delavnica)*

Končne prijave s plačilom zbiramo do vključno 22.2.2018.

Kuharski tečaj izvedemo v primeru minimalno 12 prijav (6 moški in 6 žensk).

 

Tečaj #1: 28.2.2018 od 18.00 do 21.00 – KUHAMO Z LJUBEZNIJO ZA LJUBEZEN

Tečaj #2: 7.3.2018 od 18.00 do 21.00 – KUHAMO ZA NAŠE ZDRAVJE

Tečaj #3: 14.3.2018 od 18.00 do 21.00 – VELIKONOČNA SREČNA KUHINJA

*Prednost imajo prijavljeni na celoten sklop delavnic.

Prijavi se

 

Kako bomo kuhali in kaj bomo še počeli?

 

Odlične jedi bomo ustvarjali na dvournih delavnicah in se potem še eno uro družili ob odlični hrani, se zabavali ter spoznavali.

Na delavnici delamo vsi skupaj, razdelili se bomo na skupine in tako razdeljena dela in naloge opravljali skupaj. Tako se bomo spoznavali, zabavali, smejali in pridobivali nova znanja, saj se bo vsak lahko preizkusil v vseh elementih priprave določene jedi. Po koncu kulinaričnega ustvarjanja bo sledilo še prijetno in zabavno druženje ob pripravljenih jedeh.

 

Tečaj #1: Kuhamo z ljubeznijo, ki je rdeče barve. (28.2.2018)

 

Jedi primerne za zmenek:

☘ paradižnikov gaspačo,

☘ kremasta parmezanova rižota s češnjevimi paradižniki in koščki na sopari pripravljenega lososa s kaprami,

☘ solata - polna skleda ljubezni,

☘ hitri čokoladni suflejevi srčki.

»Ta delavnica ti bo podala zanimive recepte in nauk, kako hitro pripravimo super jedi, ki so primerne za naše bližnje, če se na hitro povabijo k nam in nimamo ideje, s čim jih pogostiti. Jedi so super za nedeljsko razvajanje zate ali če boš želel/a očarati simpatijo,« pravi Tamara Fortuna.

 

Tečaj #2: Kuhamo za naše zdravje. (7.3.2018)

 

Če želimo biti srečni in zaljubljeni, moramo najprej imeti radi sebe in ostati zdravi. Zato tokrat pripravljamo jedi, ki nam bodo pri tem v pomoč:

☘ okusen namaz iz čičerike s hrustljavimi zelenjavnimi palčkami

☘ kremasta stročna juha s sladkim krompirjem

☘ pisan kuskus z dušenim piščancem in zelenjavo v curry omaki

☘ hitra in okusna presna sladica.

»Ta delavnica ti bo prinesla popolnoma nov pogled na kuhanje hrane. Naredili bomo namreč okusne jedi, a nič ne bomo cvrli, pekli, žgali ali dodajali moke in sladkorja. Okusno, lahko, a obenem nasitno in pripravljeno na bolj zdrav način,« pravi Tamara Fortuna.

 

Tečaj #3: Srečna hrana je doma v Sloveniji. (14.3.2018)

 

Če želimo znati okusno kuhati, se moramo najprej naučiti okušati in skuhati domačo hrano, ki je primerna za praznike. Zato tokrat vaja pred Veliko nočjo:

☘ šunka in jajca v listnatem testu,

☘ solata s hrenom,

☘ pirin kruh s šunko,

☘ barvanje jajčnega beljaka, polnjenje s hrenovo,

☘ jajčno kremo in dekoracija krožnika za Velikonočni zajtrk ali večerjo,

☘ hitra in enostavna mini potička.

»Na tej delavnici se boš naučil/a, kako enostavno, hitro in zelo okusno, pripraviti tradicionalno velikonočno pojedino, na malo drugačen način. Tokrat bomo barvali jajčni beljak, ga napolnili z jajčno kremo, spekli bomo zavitek z velikonočno šunko, pripravili bomo velikonočno obarvano majonezno solato s hrenom in seveda ne smemo pozabiti na slastno velikonočno sladico, srečne mafin potičke.

Vse bomo tudi postregli in aranžirali, tako da boste imeli za veliko noč olajšano delo doma. Takšno velikonočno pojedino boš po delavnici lahko naredil/a doma, v roku 1 ure, a izgledalo bo, da si se na ta dogodek pripravljal/a cel teden. ;) Zato vabljen/a na srečno druženje, kjer se bomo poleg “učenja”, tudi zabavali, jedli in pili,« pravi Tamara Fortuna.

 

Vsaka delavnica vključuje:

 

♥ 1x pijača dobrodošlice,
♥ organizacijo in izvedbo,
♥ animacijo ves čas dogodka,
♥ pijačo dobrodošlice,
♥ unikatno tematiko,
♥ 4 hodni meni,
♥ kozarec vina ali soka ob glavni jedi,
♥ ambientalna glasba,
♥ nagrade za najboljše udeležence tečaja,
♥ kulinarično ustvarjanje ob boku kuharske mojstrice Tamare Fortuna,

Delavnica bo po potrebi prilagojena tudi vegetarijancem in osebam, ki imajo pri hrani določene omejitve. V kolikor imaš glede hrane omejitve ali alergije, nam moraš to obvezno sporočiti vsaj 5 dni pred začetkom delavnic.

Naj gre ljubezen skozi želodec in ob tem ostanimo zdravi in srečni!

Če želiš zase več kot le posedanje doma, si ljubitelj/ica odlične kulinarike, si želiš jesti boljšo hrano in v njej resnično uživati, se nam pridruži v odlični družbi drugih samskih. Morda pa bo prav tvoja ljubezen vzklila »skozi želodec«.

Prijavi se

 

 

Kuharska mojstrica Tamara Fortuna se predstavi

 

Nova znanja in trike nam bo predajala kuharska mojstrica Tamara Fortuna, ki zase pravi, da kuha srečno hrano, saj se zaveda reka: »Ljubezen gre skozi želodec«.

Prisega na to, da mora biti kuhanje zabavno in enostavno, na jedi, ki jih lahko na hitro skuha vsaka ženska ali moški, čeprav mogoče nima kuharskega znanja. Rada pripravlja tudi zdravo, a nadvse okusno hrano.

Tamara Fortuna je magistrica medijske produkcije, gospodinja, dama, žena, mama, ki je že pred leti s srcem kuhala za 4 znane Slovence v oddaji Riba na oko, nato nastopila s svojimi enostavnimi jedmi v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija in kasneje tudi tekmovala v prvi sezoni kuharskega šova Masterchef Slovenija.

Piše tudi recepte na svojem blogu, naredila je že mnogo različnih tematskih delavnic in kulinarično obarvanih družinskih dogodkov. Več o njenih referencah si lahko preberete na www.srecna.si.

 

Prijava in informacije

 

Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije!

Telefon: 031 751 860 (Tanja)

E-pošta: prijave@ona-on.com

Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijavi se

 

Se vidimo!
Ekipa ona-on.com

 


Kako so ti všeč fotografije in video z dogodka? Si se morda celo zaradi njih odločil/a, da se prihajajočega dogodka udeležiš? Ker želimo s fotografijami in videom prikazati, kako super se imamo na dogodkih, se lahko naši dogodki fotografirajo in / ali snemajo. Brez skrbi, vedno poskrbimo, da se na fotografijah ali v videu nikogar ne prepozna. Če pa se slučajno kje najdeš, nas o tem obvesti in fotografijo bomo umaknili.