Gorska noč - Pohod z baklami

Gorska noč - Pohod z baklami
Noč ima svojo moč! Vabimo te na nočni pohod z baklami, ki se bo končal z druženjem ob hrani in živi glasbi. Ali ob glasbi z veseljem zaplešeš? Še en razlog več za udeležbo.

 

Kje: Krvavec

Kdaj: 25.10.2019, 16.30

Cena: 30.00 EUR

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O dogodku
[Preveri, kako smo se imeli na Gorskem dnevu v avgustu!](https://www.ona-on.com/magazin/fotogalerija-dogajanje-na-gorskem-dnevu-5/) [VIDEO: Gorski dan v avgustu se nahaja TUKAJ.](https://www.youtube.com/watch?v=tyFaKhgXU_M) Vabimo te na prvo Gorsko noč, ki bo potekala v petek, 25.10.2019 od 16.30 dalje, na Krvavcu. Poskrbeli bomo za **zabavno druženje**, **plesno glasbo v živo**, **večerjo** in še marsikaj. Za začetek te čaka zanimiv vzpon s kabinsko žičnico, kjer bo organizirana zabavna dogodivščina. Za zabavni in vodeni program bo poskrbljeno od samega začetka druženja pa vse do večerje, ko nas čaka gorska poslastica. Druženje se bo začelo na spodnji postaji kabinske žičnice, kjer se zberemo in odpeljemo na prelepo Krvavško planino. Na planini bomo **prevzeli bakle** in začeli nočno pustolovščino. Ob soju bakel, se bomo sprehodili po Krvavški planini, nočno potovanje pa zaključili na Plaži (ja na Krvavški plaži), kjer nas bo pričakala večerna gorska malica in glasba, ob kateri se boste v primeru lepega vremena zavrteli pod zvezdami. Ste pripravljeni na nočno spoznavno pustolovščino? **Po prijetnem kulinaričnem okrepčilu, ki ga bo za nas pripravil vrhunski kuhar sledi zabavni program z animacijo in plesom.**
Cena vključuje
⭐ Organizacija in izvedba dogodka. ⭐ Prevoz s kabinsko žičnico (dvosmerna vozovnica). ⭐ Voden pohod z baklami. ⭐ Večerna gorska malica. ⭐ Živa glasba in druženje (ples, zabava). ⭐ Prosto druženje do 21 ure. *Ob prijavi izbereš način plačila. S plačilom je tvoja rezervacija potrjena.
Priporočila organizatorja
Priporočamo **topla oblačila in obutev**, ker bo druženje potekalo na višini cca 1.500 metrov nadmorske višine. Priporočamo tudi da prideš sproščeno in brez nervoze, saj bomo zagotovo poskrbeli, da bo vzdušje sproščeno in da se boš imel/a dobro tudi ti. # Za vse ostalo poskrbimo mi!
Dodatne informacije
Še oklevaš ali bi se udeležil/a dogodka? Pokliči in z veseljem ti odgovorimo na vsa vprašanja. Telefon: 051 338 825 Mail: prijave@ona-on.com