Kako do idealnega partnerstva v sodobnem času - MARIBOR

Kako do idealnega partnerstva v sodobnem času - MARIBOR
3 največkrat prezrte poteze, ki jih morate poznati, če želite (preko spleta) v 90 dnevih spoznati iskreno ljubezen svojega življenja – tudi če »nimate blage veze, kje sploh začeti« in vas je spletnega spoznavanja na smrt strah.

 

Kje: Maribor

Kdaj: 08.11.2019, 17.00

Cena: 29.90 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Zgodba o uspehu:
**PO TOČNO TREH MESECIH SVA SE NAŠLA, SPOZNAL SEM ČAROBNOST LJUBEZNI!** Po točno treh mesecih, kar sem bil član na ONA-ON in član Jernejine FB skupine, **sva se našla**. Pravzaprav je ona našla moj »neustavljivo privlačen profil«, ki sem ga sestavil po natančno prejetih navodilih (od predavateljice Jerneje). Ko sva se dobila na kavi, je bil scenarij točno tak, kot bi bil idealen zame. **Tako mi je bil všeč tisti trenutek, ko sva se prvič videla, da tega ne morem povedat.** Po dveh urah pogovora sva se prvič poljubila, pogovarjala sva se štiri ure, ki so minile kot deset minut. Na delavnici *»Nikoli več zavrnjen, ko osvajaš«* je Jerneja povedala: »Miran je najboljši učenec.« In res; delo **po nasvetih se obrestuje**, to sem dokazal sam sebi in to lahko povem tudi drugim. Sam sem **spoznal čarobnost ljubezni z idealno osebo, občutki so neopisljivi, nepozabni, fenomenalni**. Zdaj vem, da lahko enako doseže čisto vsak. ~ M., Pomurje

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj zajema cena:
**OSNOVNA VSTOPNICA: 29,90 €** Dobite: • Udeležba na predavanju • Uporaba toaletnih prostorov **VIP VSTOPNICA: 39,90 €** *Doplačilo možno na prdavanju! Dobite: 1. Udeležba na predavanju. 2. Uporaba toaletnih prostorov. 3. Zapiski predavateljice (PDF po mailu naknadno). 4. mp3 posnetek celotne delavnice (neprecenljivo!) (po mailu naknadno). **POMEMBNO:** INVESTICIJA NI VRAČLJIVA Investicija ni vračljiva in je zavezujoča v celoti. **NAKUP VSTOPNIC LE V PREDPRODAJI!** Vstopnice se lahko kupijo le v predprodaji, in sicer NA TEJ POVEZAVI (kotizacijo poravnate z nakazilom na TRR račun. Vse informacije o predavanju dobite po mailu nekaj dni pred predavanjem). PRIJAVA ŠE NE POMENI REZERVACIJA SEDEŽA! Prijava še NE pomeni tudi rezervacije sedeža. Sedež je rezerviran, ko je kotizacija za vstopnico poravnana. NAKUP VSTOPNICE JE MOŽEN DO 6. 11. 2019! Kotizacija za vstopnico je mogoče poravnati najkasneje do srede, 6. novembra 2019 do 20:00 ure.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijava in informacije
Prijaviš se lahko s klikom na zeleni gumb ali preko maila pri predavateljici: E-naslov: jerneja@idealni365.si

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!