Delavnice za boljšo samopodobo in samozavest - Ker se cenim!

Delavnice za boljšo samopodobo in samozavest - Ker se cenim!
Delavnice so namenjene uporabnikom ona-on, ki želijo nadgraditi in izboljšati svojo samopodobo ter izboljšati samozavest. Na srečanjih bo govora o tem, kako doseči ta cilj. Potekale bodo 1 x tedensko ob torkih, cikel pa zajema 12 srečanj.

 

Kje: Letališka cesta 33, 1000 Ljubljana

Kdaj: 17.03.2020, 18h

Cena: 0.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Opis delavnice
Delavnice so namenjene vsem tistim, ki **želite postati bolj samozavestni in bi radi nadgradili svojo samopodobo**. Udeležencem bodo pomagale, da se pripravijo na srečen partnerski odnos, začnejo vzpostavljati pristne prijateljske in funkcionalne poslovne odnose. Naučil/a se boš, kako bolj sprejemati in ceniti sebe, da lahko vzpostaviš in ohranjaš dobre odnose z drugimi ljudmi. Samskost je idealen čas, ki ga lahko izkoristiš za poglabljanje vase in poiščeš odgovore na vprašanja, ki so povezana s tvojim dojemanjem same/ga sebe. Čas, da se soočiš z omejujočimi vzorci, jih ozavestiš in presežeš, **postaneš bolj samozavestna oseba**, ki ima rada sebe in spoštuje druge. Delavnice ti bodo preko pogovora z drugimi udeleženci in s strokovnim delavcem omogočile prav to. Če želiš biti s seboj še bolj zadovoljen/a in delati na osebni rasti, te vabimo, da se pridružiš skupini. **Način dela:** - Predstavitev vseh udeležencev - Izbor teme (samozavest, samospoštovanje, pozitivna samopodoba ipd.) - Pogovor med udeleženci in strokovnim delavcem, izmenjava mnenj in izkušenj - Medsebojno druženje udeležencev in prostor za spoznavanje
Cena in informacija o omejitvi mest
Udeležba na delavnicah je za uporabnike ona-on.com v celoti **brezplačna**. Število mest je omejeno. Delavnic se lahko udeleži največ 20 udeležencev.
Informacije in prijave
Delavnice organizira društvo [Žarek upanja](https://www.zarekupanja.net/). Na delavnice se lahko prijaviš po e-pošti na **pisarna.zarekupanja@gmail.com**. Ob prijavi navedi svoje uporabniško ime na ona-on.com.