Zmenek s kulturo: Gregorjevo v Mali drami

Vabimo te, da si v mesecu slovenskega praznika zaljubljencev, prebujanja pomladi in iskanja ljubezni ogledaš Linhartovo komedijo - Županova Micka v režiji Luke Martina Škofa.

Igrajo znani slovenski igralci Klemen Slakonja, Gregor Baković, Saša Pavlin Stošić, Rok Kravanja, Uroš Fürst, Nina Valič, Klemen Janežič in Janez Škof.

 

Kje: Mala Drama, Erjavčeva 1, Ljubljana

Kdaj: Sreda, 14. marca, ob 19.00

Cena: 15 EUR

 Vstopnice: rezerviraj svojo čim prej!

*Na voljo le 100 prostih sedežev (50 za moške in 50 za ženske).

**Ob prijavi ti pošljemo potrditveni mail. Sedež je rezerviran takoj, ko prejmemo plačilo vstopnice.

Prijavi se

 

O predstavi

 

Micka čedna hči podeželskega župana, ki si za zeta želi klenega in krepkega domačega kmečkega fanta Anžeta, njej pa je precej bolj všeč lahkoživi žlahtni gospod Tulpenheim, ki zna lepo obračati besede.

Micki ni všeč, da ji Anže nikoli nič lepega ne pove, kar je očitno Tulpenheimovo najmočnejše zapeljevalno orožje. Županu Jaki ne preostane drugega, kakor da Anžeta poduči, kaj mora izbranki reči in kako mora to ubesediti.

»Ti si lepa kakor roža, dolga kakor smreka, brhka kakor hrast, v tvojih tatinskih očeh en fant notri sedi, kateri v mene venkaj strelja. No, kako ti to dopade?«

Kdo ne pozna tega prvega odrskega in v slovenski komediji vse do zdaj le redko preseženega Anžetovega poskusa dvorjenja ljubljeni Micki? To dvorjenje po gorenjsko je v isti sapi neizmerno smešno in nadvse zgovorno.

Prijavi se

 

Druženje po predstavi

 

Po predstavi bomo postregli s pijačo in sladkimi prigrizki. Nazdravili bomo s pijačo Pernod Ricard, za sladko presenečenje pa bodo poskrbeli pri Domači peki. Druženje bo potekalo v sproščenem vzdušju, beseda pa bo tekla o vtisih iz predstavi ter o vseh ostalih aktualnih temah.

 

Prijavi se

 

 

Prijava in informacije

 

Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije!

Telefon: 080 64 61

E-pošta: prijave@ona-on.com

Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijavi se

 

Se vidimo!
Ekipa ona-on.com

 


Kako so ti všeč fotografije in video z dogodka? Si se morda celo zaradi njih odločil/a, da se prihajajočega dogodka udeležiš? Ker želimo s fotografijami in videom prikazati, kako super se imamo na dogodkih, se lahko naši dogodki fotografirajo in / ali snemajo. Brez skrbi, vedno poskrbimo, da se na fotografijah ali v videu nikogar ne prepozna. Če pa se slučajno kje najdeš, nas o tem obvesti in fotografijo bomo umaknili.