Zmenki v zraku | Dogodki za samske
Zakaj so zmenki v zraku drugačni?

 

Si želiš drugačnega druženja visoko v zraku? Vabimo te, da z nami poletiš v WOOP! trampolin parku, ki na 3.500 m² velikem prostoru polnih atrakcij ponuja raznovrstno športno zabavo, ki bo prilagojena vaši starosti, predznanju in željam. Vsi samski športni navdušenci bomo tam!

Ne zamudi enkratne priložnosti za spoznavanje in druženje na drugačen način. Saj veš, če si želiš simpatije, ki jo zanimajo isti interesi kot tebe, potem je to idealna priložnost zate!

 

Kje: Woop! trampolin park, Leskoškova cesta 2, Ljubljana (BTC)

Kdaj: Torek, 27.3.2018 ob 18.00.

Kdo: Vsi od 18 do 99 let.

Cena: 19 EUR

*Uporaba trampolinov na lastno odgovornost.
**Obvezna športna oblačila. Nogavičke za skakanje so že vključene v ceno. Končne prijave s plačilom zbiramo do vključno 26.3.2018.

Prijavi se

 

Kako bodo potekali zmenki v zraku?

 

Polni pričakovanja se ob 18. uri zberemo v Woop! Trampolin parku, kjer opraviš registracijo ter podpišeš izjave, prevzameš pa tudi svoje posebne protidrseče nogavice. Nato se odpravimo v garderobo, kjer se preoblečemo v športna oblačila in si ogledamo video o pravilih obnašanja v trampolin parku, da ne pride do poškodb.

Končno se prične zabavni del in sicer ogrevanje Woop fun - s simpatično animatorko. ;) Predstavila in prikazala ti bo vse atrakcije parka, hkrati pa te bo že malo »poparčkala« za igre v parih in igre v skupinah. Psst ... to je idealna prilika, da se približaš svoji simpatiji, jo povabiš na dvoboj z blazinami, na tekmovanje med dvema ognjema ali pa k hitrostnemu izzivu na trampolinu. Prilik za pogovor, igro in vzpostavljanje stik bo več kot dovolj! ;)

Sledilo bo druženje na terasi Woop! parka, kjer bomo pripravili tudi spoznavne igre. Sodeloval/a boš v paru in se potegoval/a za privlačne nagrade. Igre bodo polne zabave, smeha, bližine in tekmovalnosti. Saj veš, za nagrado (zmenek) se je treba malo potruditi.

 

Katere atrakcije boš preizkusil/a:

 

♥ trapez,
♥ slackline,
♥ igralno steno,
♥ zabijanje košev,
♥ trampolinski zid,
♥ napihljivo blazino,
♥ trampolinsko polje,
♥ med dvema ognjema,
♥ gimnastično jamo s penami.

 

Zabava je v zraku!

 

Ne odlašaj in se prijavi! Zmenki v WOOP! Trampolin parku bodo nepozabna izkušnja. Stari, mladi, ni važno! Druženje je prilagojeno vsem generacijam, tako po programu, kot tudi po ponudbi.

Prijavi se

 

Cena vključuje

 

♥ Vstopnico v trampolin park.
♥ WOOP! nogavice za skakanje s proti drsečo podlogo, ki jih odneseš domov.
♥ 30 min priprave + ogrevanje + 60 min zmenkov v zraku + 2 uri zabave in spoznavnih iger.
♥ Vodena animacija s strani Woop animatorjev.
♥ Brezalkoholno osvežilno pijačo.
♥ Druženje in spoznavne igre.
♥ Animacijski program z lepimi Woop! nagradami.
♥ Organizacijo in izvedbo dogodka.

Posebne opombe:
- Vstop alkoholiziranim osebam v trampolin park ni dovoljen.
- Aktivnosti v Woop! trampolin parku zahtevajo nekaj okretnosti in športne kondicije, ki jo oceniš sam/a.
- Udeležba na lastno odgovornost.

 

Pogosta vprašanja & odgovori

 

Kje lahko parkiram?
Parkira se poleg stavbe Woop.

Ali lahko na dogodek zamudim?
Na dogodek ne smeš zamujati, saj je pred pričetkom dogodka potrebno opraviti še registracijo in podpisati izjavo o skakanju na lastno odgovornost.

Kako naj se primerno oblečem?
Predlagamo športna oblačila, da boš kar najbolj užival/a med skakanjem in igrami. Športnih copat ne potrebuješ, saj tam dobiš posebne protizdrsne nogavice. S seboj imej tudi kakšno brisačo in oblačila, da se po končani aktivnosti preoblečeš. Na voljo so tudi garderobe, kjer se preoblečeš in pustiš svoje stvari pod ključem.

Bojim se, da nimam dovolj kondicije.
Udeležiš se lahko le iger, ki ti ustrezajo. Na voljo bo kar nekaj aktivnosti in vse niso povezane s trampolini. Vmes je priporočen tudi krajši počitek. Animator ti bo na voljo tekom dogodka za vsa dodatna vprašanja in nasvete. Želim si izvedeti več o Woop! trampolin parku.

 

Prijava in informacije

 

Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije!

Telefon: 031 751 860 (Tanja)

E-pošta: prijave@ona-on.com

Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.

Prijavi se

 

Se vidimo!
Ekipa ona-on.com

 


Kako so ti všeč fotografije in video z dogodka? Si se morda celo zaradi njih odločil/a, da se prihajajočega dogodka udeležiš? Ker želimo s fotografijami in videom prikazati, kako super se imamo na dogodkih, se lahko naši dogodki fotografirajo in / ali snemajo. Brez skrbi, vedno poskrbimo, da se na fotografijah ali v videu nikogar ne prepozna. Če pa se slučajno kje najdeš, nas o tem obvesti in fotografijo bomo umaknili.