Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 4

Ona-On.com, (9. 11. 2012, Cvetlčarna, Lj)

 

Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 4

 

Tradicionalna letna Ona-On.com zabava – Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 4, je presegel pričakovanja. Cvetličarna je pokala od ljubezni, zapeljevanja, iskric in odličnih vibracij.

 

Vse udeležence smo ob prihodu opremili z baloni, nalepkami s statusi, maticami in vijaki, welcome drinki, sladkim presenečenjem Merci ter jih ‘poslali’ čez slavolok ljubezni – tako so bili vsi pripravljeni na najbolj noro, zapeljevanja polno zabavo. Delili smo si vizitke s svojimi uporabniškimi imeni in tako zagotovili, da se bomo srečali tudi po zabavi. Preizkusili smo se v napihovanju kondomov, plesnih spretnostih, v tehnikah zapeljevanja, … Veliko število parov, ki so se spoznali na Največjem zmenku na slepo v S-LOVE-niji 4, smo nagradili z zmenkom (kino, kosilo, izlet za novo leto, plesni tečaj, koktail, …) – kdo ve kako se bo zmenek končal ;). Skratka imeli smo se odlično – preverite fotografije!

 

Za vse vas smo se trudili organizatorji Ona-On.com, animatorji Ona-On.com oziroma takoimenovani kupidi, voditelja in povezovalca večera Pečota in Jerca, plesna šola La Bolita, AlexM dee jay, ekipa Cvetličarne, vsi sponzorji ter mnogi drugi, …

 

Zamudili? Preverite, kdaj bo nova priložnost!

 

Hvala za vašo podporo in nepozaben žur!

 

kolaz

 

Posebne zahvale veljajo sponzorjem in medijskim pokroviteljem, ki so podprli dogodek: Ekolife, Merci, Collegium, Sokol Group, MountVacation, Gostilnica Pizza Pub, Radgonske gorice, Kolosej, plesna šola LaBolita, Golica TV, Najdi.si, Kuponko, Računalniške Novice, Playboy in Cosmopolitan ter številni drugi.

Izjave udeležencev:

“Ni mi bilo žal, da sem šla. Sem se pošteno naplesala!” (Sonja)

 

“Koga ni bilo, mu je lahko žal … ;-)” (Mitja)

 

“Nora zabava!” (Florijan)

 

“Odlično izpeljan plesni program! Keep up the good work. Žur je bi svetoven. Bravo ekipa Ona On.” (Alex)

 

“Simpatični fantje so bili zelo pogumni pri pristopanju do deklet, s tem smo se strinjale vse tri prijateljice, ki smo obiskale         Največji zmenek na slepo … Super!”(Lucija)

Se vidimo!

Ekipa ona-on.com