Prva spletna ona-on poroka

Brdo (22.5.2015)

DA! Sara in Žiga sta se poročila.

 

22. maja smo bili priča prvi spletni poroki. Sara in Žiga sta svojo ljubezen, ki se je pričela na ona-on.com, okronala s poroko.

 

Začelo se je pred pravljičnimi 7 leti, ko sta se registrirala na ona-on in se po zelo kratkem času dogovorila za srečanje v živo. Zanimivo je, da sta na dogovorjeno mesto prišla oba, a se nista videla – še danes je na to temo veliko smeha. Sara pravi, da Žige ni bilo, Žiga pravi, da Sare ni bilo. Kakorkoli že, v drugo jima je uspelo. Od takrat sta doživela veliko lepih, skupnih stvari, ki so vodile vse do poroke.

 

Na ona-on smo ponosni, da smo bili del njune zgodbe. Pomagali smo pri organizaciji, poiskali partnerje in imeli čast biti med 100 svati. Poročni obred se je odvijal v Gradu Brdo, zabava pa se je nadaljevala v dvorani Splendens na Brdu. Poroka je bila magična in pravljična, za kar je poskrbela organizatorka porok Petra Starbek, ki ničesar ni prepustila naključju.

 

Sara in Žiga, želimo vama SREČNO!

 

Veselimo se novih srečnih zgodb. Sta se spoznala na ona-on? Do 1. 6. 2015 oddajta svojo zgodbo in se potegujta za sanjsko poroko na Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com.

 

Video utrinki

 

 

Partnerji pri poroki, ki jih priporočamo:

sads