Glasbeno-morski oddih v Vodicah (4 dni)

Glasbeno-morski oddih v Vodicah (4 dni)
Že dlje časa razmišljaš, da si želiš na krajši dopust, kjer ti ne bo dolgčas? So med tvojimi željami tudi glasba, ples, druženje z veselimi ljudmi kot si ti? Hmm … kaj pa če bi se dobili na morju? JA! Tam bo poskrbljeno za VSE! 40 glasbenikov, plesna delavnica, kulinarika in vesela družba! Pohiti in se prijavi.

 

Kje: Vodice, Hrvaška

Kdaj: 07.06.2018, 9h

Cena: 159.00 EUR

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj vse bomo doživeli na glasbeno - morskem oddihu?
Med samo vožnjo do Vodic na Hrvaškem se bomo prek zabavnega programa že na avtobusu bolje spoznali. Da bo pot prijetna in zabavna, bomo poskrbeli z glasbo, humorjem in presenečenjem. Na poti pa si bomo vzeli tudi čas za krajše postanke in kavo. Namestili se bomo v **Hotelu Imperial** v superior sobah s klimo, TV, satelitsko, balkonom. Hotel se nahaja sredi parka z mediteranskim rastlinjem in borovci, 700 metrov iz centra mesta in 50 m do morja. Plaža je delno prodnata in delno betonirana. Ob in v hotelu se nahajajo bazeni z morsko vodo in so všteti v ceno. Polpenzion vsebuje samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja s solatnim bifejem. V in ob hotelu so na razpolago tudi: masaže, fitnes, 4 teniška igrišča, igrišče za odbojko, tobogan, snack bar in coctail bar na plaži, vodni športi (določene aktivnosti proti plačilu). Za zabavo, smeh, humor in ples bo poskrbela **plesna učiteljica Karmen Intihar**, ki te bo naučila kar nekaj plesnih korakov. Pridobljeno plesno znanje boš lahko preizkusil/-a vsak večer na zasebnem koncertu. V živo bodo nastopili **DUO Pizzicato** in **GLASBENI GOST: Damir Kovačić**. Druženja, plesa, smeha, zabave bo na pretek! Manjkala ne bo niti harmonika. Družbo nam bo delala tudi vedno pozitivna **Elena Sofia Seničar**, svetovalka in energetska terapevtka s pozitivno energijo, ki je svetovala že mnogim znanim Slovencem. Poseben pečat bodo zagotovo pustil glasbeno-plesni večeri v centru Vodic, kjer se bo odvijal **CMC FESTIVAL VODICE** = Največji hrvaški festival zabavne glasbe. V 2 večerih se bo zvrstilo **40 glasbenikov zvenečih hrvaških imen** (preveri nastopajoče spodaj).

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Zakaj ne smeš manjkati?
Vabimo te, da se predaš čudoviti morski dogodivščini, kjer te bomo naučili plesnih korakov, se zabavali ob različnih glasbenih ritmih, poskrbeli bomo za okusno kulinarično doživetje, glasbo v živo – tudi z glasbenim gostom! Animacija, energetsko svetovanje in dodatna presenečenja bodo le bonbončki celotnemu dogajanju, ki te ne bo pustilo ravnodušno.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
4 dnevni glasbeno – morski oddih vključuje:
❤ 3x polpenzion v hotelu Hotel Imperial Vodice (v sobah superior TWC B T SAT TV KL). ❤ Turistična taksa. ❤ Obisk in raziskovanje mesta Vodice. ❤ Obisk osrednjega dela Festivala CMC - 40 nastopajočih zvezd: *Jasmin Stavros, Boris Novković, Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac), Magazin, Lidija Bačić, Mejaši, Dražen Zečić, Neda Ukraden, Lana Jurčević, Colonia, in drugi!* ❤ Zasebni koncert v živo: DUO Pizzicato in GLASBENI GOST: Damir Kovačić. ❤ Plesna delavnica s plesno učiteljico Karmen Intihar. ❤ Elena Sofia Seničar, svetovalka s pozitivno energijo. ❤ Neomejeno kopanje v zunanjem in notranjem bazenu. ❤ Animacijski program z nagradami. ❤ Organizacija in izvedba izleta z družabnim programom. ❤ Prevoz z udobnim sodobnim avtobusom v obe smeri ( Maribor-Celje-Ljubljana-Novo mesto-Čatež).

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Nastopajoči na Festivalu CMC Vodice:
Željko Bebek, Dražen Zečić, Magazin, Tonči Huljić & Madre Badessa, Mia, Colonia, Boris Novković, Lidija Bačić, Mejaši, Nives Celzijus feat. Ante M, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Jasmin Stavros in Godimenti, Zlatko Pejaković, Luka Basi in Lana Jurčević, Rajko Dujmić, Tri mušketira, Mate Bulić, Minea, Adrijana Baković, Domenica, David Temelkov, Vladimir Kočiš Zec, Ina, Diogen, Denial, Jessica, Maraaya, Kim Verson, Lovre Lučin, Klapa Cambi (Kaštel Kambelovac), Mile Perkov, Marko Škugor, Emina Arapović, Nina Donelli feat. Milo Stavros, Đani Stipaničev in Renata Sabljak in Tragovi.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja & odgovori
**Kje lahko parkiram?** V Ljubljani pri Atlantisu je brezplačno parkiranje tudi v garažni hiši. Na drugih lokacijah pa lahko parkirate na okoliških parkiriščih. **Odhod avtobusa**: Maribor – Celje – Ljubljana – Čatež - Novo mesto. **Ali lahko na dogodek zamudim?** Na dogodek ne smete zamujati, saj avtobus iz odhodnih točk odpelje točno ob navedeni uri. **Kako naj se primerno oblečem?** Predlagamo športno, elegantno in morsko obleko in obutev, da boste uživali med ogledi, plesom, druženjem, kopanju in ostalimi morskimi dogodivščinami. **Imam omejitve pri prehrani. Komu in do kdaj moram to sporočiti?** Kontaktni osebi sporočite vaše omejitve najkasneje tri dni pred dogodkom.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijava in informacije
Cena: 159 EUR (**možnost brezobrestnega obročnega plačila**) Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila. **Odhod avtobusa**: Maribor – Celje – Ljubljana – Čatež - Novo mesto. **Končne prijave s plačilom zbiramo do vključno 27.5.2018.** Še oklevaš ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije! Telefon: **041 725 130 (Nevenka Švener)** E-pošta: **svener.nevenka@relax.si** ali **prijave@ona-on.com**

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kako so ti všeč fotografije in video z dogodka? Si se morda celo zaradi njih odločil/a, da se prihajajočega dogodka udeležiš? Ker želimo s fotografijami in videom prikazati, kako super se imamo na dogodkih, se lahko naši dogodki fotografirajo in / ali snemajo. Brez skrbi, vedno poskrbimo, da se na fotografijah ali v videu nikogar ne prepozna. Če pa se slučajno kje najdeš, nas o tem obvesti in bomo fotografijo umaknili.