Komunikacija in osebnostni razvoj – Razvoj mehkih veščin dela z ljudmi

Komunikacija in osebnostni razvoj – Razvoj mehkih veščin dela z ljudmi
Bi vam obvladovanje mehkih veščin pomagalo pri komunikaciji z ljudmi? Mehke veščine pogosto poenostavljeno poimenujemo kar 'osebnostne lastnosti'. Z osebnostnimi lastnostmi dosegamo cilje, kažemo samopodobo in nenazadnje privlačimo druge.

 

Kje: Zavod Delta, Stegne 3

Kdaj: 03.09.2018, 17h

Cena: 290.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
POZOR: Predavanje poteka štiri zaporedne ponedeljke (3. - 24. september)
O tečaju:
Mehke veščine so veščine, ki jih potrebujemo za uspeh v življenju pri komunikaciji z ljudmi ali na splošno za naše uspešno in prijetno bivanje v družbi. Pogosto jih poenostavljeno imenujemo kar "osebnostne lastnosti". **Tečaj je namenjen osebnostnemu razvoju, izboljšanju komunikacijskih veščin, boljšemu prezentiranju sebe, verbalni in neverbalni komunikaciji, poglabljanju v področja kot so osebni cilji, kako učinkovito reči NE in se ne zameriti, ...** Tečaj je razdeljen na štiri 3- urne termine, ki bodo v štirih zaporednih ponedeljkih.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Vsebina tečaja:
**I. MODUL - OSEBNOSTNI TIPI, CILJI in VZTRAJNOST** ⚈ Zastavljanje in doseganje ciljev, ⚈ samozavest, samopodoba in ravnovesje v življenju, ⚈ osebnostni tipi in kako delati z njimi (dominantnež, vplivnež ...), ⚈ motivacija: kako motivirati sebe in kako motivirati druge, ⚈ vztrajnost in ohranjanje vizije. **II. MODUL - KOMUNIKACIJA - 1. stopnja** ⚈ Verbalna in neverbalna komunikacija: razmejitev, pomen in vloga, ⚈ pisna komunikacija: pravila, pravopis in triki za večjo učinkovitost sporočila, ⚈ izdelava učinkovite prezentacije, javnega nastopa ali predstavitve na sestanku, ⚈ besedna komunikacija: osnovna pravila uporabe besed, glasu in tišine, ⚈ govorica telesa: kaj spremljamo pri sebi in na kaj moramo biti pozorni pri sogovorniku. **III. MODUL - DELO V SKUPINI** ⚈ Enostavni coaching model, ⚈ osebnostni tipi in njihova vloga v skupini, ⚈ sistem presojanja nalog in zadolžitev skupine, ⚈ kako učinkovito delegirati in spremljati izvajanje nalog, ⚈ osnove pogajanj in temeljne pogajalske tehnike. **IV. MODUL - EMOCIONALNA INTELIGENCA - 1. stopnja** ⚈ Kako uspešno nadzorovati svoja čustva? ⚈ Kako biti bolj toleranten do drugih? ⚈ Kako nadzorovati svoje odzive? ⚈ Kako graditi prava zavezništva in dolgoročno zaupanje? ⚈ Kako učinkovito reči NE in se ne zameriti nikomur?

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj vključuje cena?
⚈ Kotizacijo za 4 predavanja, ⚈ certifikat Zavoda Delta o opravljenem tečaju, ⚈ knjigo Govorica telesa in osebna karizma (v vrednosti 25,90 eur), ⚈ delovne materiale (izročke). **Cena tečaja je:** ⚈ 290 eur v enkratnem znesku (plačilo pred začetkom tečaja). ⚈ 360 eur na dva obroka (50 % takoj, 50 % do 3 dni pred začetkom). **OPOMBA:** ⚈ Odpoved udeležbe je možna do 7 dni pred začetkom. Po tem roku se denar ne vrača.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj se boste naučili na tem res izjemnem tečaju?
**1. MEHKE VEŠČINE** - kako jih razvrščamo, da jih lažje ponotranjimo, kako jih ločujemo med seboj ipd. **2. KOMUNIKACIJA** - jasno sporočanje, izražanje in poslušanje. **3. IZDELAVA PREZENTACIJ** - priprava prezentacij, ki res pritegnejo udeležence sestankov. **4. SAMOZAVEST in ENTUZIAZEM** - razvoj motivacije, dvig naših pričakovanj v življenju in močnejše zaupanje vase in v svoje sposobnosti, pravilno zastavljanje in načini za doseganje ciljev. **5. UPRAVLJANJE S SEBOJ** - upravljanje s časom in viri, razreševanje konfliktov, učenje drugih, mentorstvo. **6. VODENJE** - presojanje o potrebah in težavnosti posameznih nalog, ugotavljanje prednosti in slabosti ekip, vpeljava sprememb v ekipo in zavedanje o tveganjih pri skupinskem delu. **7. VZTRAJNOST** - kako iti naprej tudi takrat, ko stvari ne gredo točno po načrtih, ko se moramo soočati s situacijiami, ki jih še ne poznamo, ko moramo preseči svoja razočaranja in ko se moramo soočati s konflikti (interesov, situacij, oseb ...). **8. DELO V SKUPINI** - kako vključiti, motivirati in delati s člani skupine tako, da skupaj dosežejo zastavljene cilje. **9. ČUSTVENA ZRELOST** - kako nadzorovati čustva, biti bolj toleranten, nadzorovati svoje odzive, graditi pozitivna zavezništva, kako razumeti in izkazati spoštovanje do drugačnih mnenj, osebnega prostora drugih ter prepričanj okolice. **10. OSEBNOSTNI RAZVOJ** - razvoj zrele, odrasle osebnosti, ki je odgovorna do sebe, do drugih in je sposobna presegati občutke krivde, zaupati vase in si zagotoviti neodvisnost v življenju.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj so mehke veščine in zakaj jih potrebujemo?
**"Mehke" veščine (soft skills)** so veščine, ki jih potrebujemo za svoj uspeh pri delu z ljudmi, komunikaciji ali nasploh, za naše uspešno in prijetno bivanje v družbi. Pogosto jih poenostavljeno imenujemo kar "osebnostne lastnosti". Od nas zahtevajo predvsem zavedanje in prisotnost. **"Trde" veščine (hard skills)** so veščine, pridobljene predvsem skozi izobrazbo. Sem spadajo tudi tehnična znanja, pridobljena na delovnem mestu. V našem vsakdanu je pretežen del pozornosti namenjenih prav omenjenim "trdim" veščinam, saj jih je lažje prepoznavati in osvojiti. Mehke veščine so področje, kjer v ospredje stopijo pojmi kot so naravnanost, sposobnost, integriteta, zanesljivost, točnost, sodelovanje, vztrajnost ... z namenom, da se poveča lastna učinkovitost. Mehke veščine povezujejo omenjene pojme tako, ki se lahko oblikujejo v kompetence. Ta tečaj (1. stopnja) je razvit z namenom, da se poveča tvoja kvaliteta življenja in lastna prezentacija do drugih. S pomočjo tega tečaja se boš lažje poglobil/a v področja, kot so osebni cilji, komunikacija, prezentiranje svojih idej, vodenje drugih, upravljanje s časom ipd.
Prijave in informacije:
Še oklevaš ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije! **Udeležba na lastno odgovornost.** Telefon: 080 64 61 GSM: 051 338 825 E-pošta: prijave@ona-on.com Se vidimo! Ekipa ona-on.com

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O predavatelju:
**Edvard Kadič** je strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj, kot specialist za neverbalno komunikacijo, posebej za govorico telesa, pa se večino časa ukvarja s svetovanjem posameznikom in podjetjem pri vodenju, prodaji in razvoju ti. mehkih veščin dela z ljudmi. Njegove stranke, doma in v tujini, so tako mala kot velika podjetja, ministrstva in javne ustanove tudi Državni zbor RS. Vodi Delta Life Coaching Akademijo, redno komentira neverbalno komunikacijo v osrednjih slovenskih medijih in je avtor večih knjig, med drugim tudi uspešnic Govorica telesa in osebna karizma ter Zapeljevanje, priročnik za moške. Njegova zadnja knjiga Samozavest je seksi, ki je izšla konec novembra 2017, se je v samo nekaj tednih zavihtela v sam vrh najbolje prodajanih knjig v Sloveniji, govori pa o samozavestni govorici telesa. **Vam torej manjka samozavesti? Želite narediti boljši vtis na ljudi, bolje vplivati na druge, izboljšati svoje vodstvene sposobnosti ali pa se zgolj znebiti treme in bolje nastopati na različnih dogodkih?** Prijavi se na idealen dogodek zate! > "Rožica v naravi ne more rasti narobe. Raste lahko le na svoj način" (Edvard Kadič) Edvard ima za seboj preko 25 let izkušenj na vodilnih mestih v gospodarstvu, predvsem v prodaji. Ob tem je tudi avtor (Samozavest je seksi!, Govorica telesa in osebna karizma, Zapeljevanje, Povezava z večnim, 30 nasvetov za dober prvi vtis), kolumnist in bloger, prevajalec (Priročnik za novo paradigmo, Rojeni v obilju...), ustanovitelj Zavoda za napredne študije Delta v Ljubljani, predvsem pa predavatelj in v zadnjem času vedno pogosteje tudi mentor. **Zanimivost:** Včasih skočim tudi s padalom, obožujem ženine torte, izlete z družino, dobre knjige ne glede na zvrst in tattoo-je.