Jesenska pustolovščina na Domačiji Vesel

Jesenska pustolovščina na Domačiji Vesel
Tudi jesen je pravi čas za nov začetek, mar ne? Vabimo te na pustolovsko obarvan popoldan. V neokrnjeni naravi in dramsko obarvanem večeru. Ob ognju se boš zabaval/a in spoznal/a zanimive ljudi, tkal/a nova prijateljstva in morda še kaj več.

 

Kje: Trebnje, Goljek 5

Kdaj: 20.10.2018, 16h

Cena: 26.00 EUR

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Zakaj na Jesensko druženje
**Obljubljamo več kot le druženje. Obljubljamo nepozabno doživetje!** Se vsi okoli tebe veselijo jesenskih piknikov ob kostanju in mladem vinu? No, sedaj se lahko veseliš tudi ti! Poskrbeli bomo za dobro družbo, s katero si boš, ob **reševanju zabavnih izzivov**, tudi ti priboril/a odličen **kostanj in mlado vino** ali celo butično pivo Volka Turjaškega. Si pripravljen/a na zabavno-spoznavno pustolovščino v naravi? Druženje bomo začeli na **krajši tematski poti**, ki bo delno poučna in pustolovska, poudarek pa bo na zabavnem druženju vseh udeležencev. Ob namigih boš lahko svoji skupini pomagal/a najti prave rešitve, na poti do nagrade in se za trenutek vrnil/a v čas naših prednikov. Za posebno vzdušje se bomo v nadaljevanju prepustili krajši **»veseloigri«** in se ob tem pošteno nasmejali. Se želiš tudi ti preizkusiti v igri vlog? Če sodiš med bolj pogumne, bo to odlična priložnost za **še več zabave in navezovanje pristnih stikov**. Poleg spoznavne animacije se bomo greli ob ognju in si, kot nekoč, skupaj pripravili »večerjo« na odprtem ognjišču. Pod zvezdami boš lahko tudi zapel/a in zaplesal/a.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prednosti druženja z nami so:
♥ spoznavanje novih prijateljev, ♥ družba prijetnih ljudi, ki imajo iste interese kot ti, ♥ pridobitev novih znanj in osebna rast, ♥ raznolika spoznavna animacija in sproščeno vzdušje, ♥ vedno nova in drugačna doživetja, ♥ izkušena animatorja. **OPOZORILO: Program izvedemo v vsakem vremenu, ob prijavi najmanj 10 oseb.**

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena vključuje:
Vedno **stremimo k sproščenemu vzdušju** in tako bo tudi tokrat. Preko celotnega druženja bo poskrbljeno za spoznavno animacijo in bogat program. ♥ Organizacija in izvedba dogodka, ♥ preprosta večerja, ki si jo speče vsak sam ob odprtem ognju (jabolka, krompir, hrenovka, kostanj), ♥ degustacija mladega vina (1 dcl) in butičnega piva Volk Turjaški (1 l), ♥ krajša veseloigra ter delavnica nastopanja - igra vlog, ♥ prosto druženje ob ognju do 20 ure.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja & odgovori
**1. Ali lahko na dogodek zamudim?** Ne. Na dogodek moraš priti točno, ker se bo program odvijal na več lokacijah v okolici Domačije Vesel. **2. Kaj če ne želim nastopati ali sodelovati pri igri vlog?** Želimo, da se na dogodku počutiš sproščeno in sodelovanje v igri vlog ni obvezno. Zaradi boljše vključitve in za osebno rast pa priporočamo, da stopiš malo iz »cone udobja« in se prepustiš večeru brez prevelikih zavor. **3. Ali je mogoče na Domačiji Vesel kupiti hrano ali pijačo?** Ne, na domačiji ni možno kupiti hrane ali pijače. Poskrbljeno bo za preprosto večerjo, ki si jo boste udeleženci spekli na odprtem ognju, kot del spoznavne animacije (pečena jabolka, krompir, hrenovke, kostanj). Pijačo in hrano si po želji lahko prenesete tudi s seboj. Za degustacijo bo na voljo kozarec mladega vina ter 1 liter piva ali sok.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijave in informacije:
Cena: 26 EUR Telefon: 031751860 E-pošta: prijave@ona-on.com

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!