Martinovanje na Štajerskem

Martinovanje na Štajerskem
Jesen je tu v vsem svojem sijaju in kar vabi k praznovanju in druženju. Ker se bliža čas največjega praznika vina, smo pripravili nepozabno martinovanje tudi zate. Podaj se z nami v kar dve štajerski mesti, kjer je rajanje ob martinovanju še posebej veselo.

 

Kje: Ljubljana, Atlantis

Kdaj: 10.11.2018, 12h

Cena: 55.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pokliči za dodatne informacije
Izlet je v celoti organiziran s strani turistične agencije **Vesela doživetja**, ki poleg vodenja, hrane in prevoza organizira tudi družabno-spoznavni del. Vse informacije o odhodu avtobusa, kje lahko vstopite, kaj vam ponujamo v okviru izleta so dostopne na mailu prijave@ona-on.com ali na kontaktni številki 031 751 860.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Zakaj bo letošnje martinovanje zate nepozabno?
Si ljubitelj vina, druženja ob odličnem kosilu in rad/a tudi zaplešeš ali zapoješ? Si želiš tudi ti zabavati na Martinovo pa nimaš prave družbe? Si želiš spoznati nove ljudi in se ob tem podati na krajši sprehod po čudovitem parku in **raziskati eno največjih in najstarejših kleti v Evropi**? Če rad/a plešeš potem bo zaključek martinovanja zate še posebej zabaven. Če se nam pridružiš, boš letos praznoval/a Martinovo kar v dveh mestih, ki slovita po najboljšem rajanju ob prazniku vina. Podali se bomo raziskovati mesto, ki slovi po najstarejši trti, čudovitem parku in kleti, ki se ponaša z bogato zgodovino in 2,1 kilometra dolgimi podzemnimi rovi. **♥ MARIBOR:** Druženje bomo začeli na krajšem animiranem sprehodu po glavnem parku Maribora in si privoščili kosilo. Brbončice bomo razvajali v **najstarejši gostilni v Mariboru**, ki se nahaja prav v **parku s tremi jezeri** in slovi po odlični kulinariki. Po kosilu bomo pot nadaljevali v **Vinagovo klet** in se prepustili **zgodbi o najstarejši »Dami«** ki že mnogo let poganja svoje korenine na obrežju reke Drave. V Vinagovi kleti se bomo podali na raziskovanje kletarske in vinske tradicije ter **degustirali vrhunska vina**. **♥ PTUJ:** Vrhunec čudovitega dne bomo doživeli na enem **največjih rajanj na prostem**, v našem najstarejšem mestu. Romantično in veselo vzdušje bomo ujeli na glavnih ulicah mesta Ptuj. Stojnice se bodo šibile od dobrot in odličnih vin in vsak bo našel nekaj zase. Skupaj se bomo vrteli do poznih večernih ur ob živi glasbi in se tako še bolje spoznali.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prednosti druženja z nami so:
♥ spoznavanje novih prijateljev, ♥ družba prijetnih ljudi, ki imajo iste interese kot ti, ♥ pridobitev novih znanj in osebna rast, ♥ raznolika spoznavna animacija in sproščeno vzdušje, ♥ vedno nova in drugačna doživetja, ♥ izkušena animatorja. **OPOZORILO: Program izvedemo v vsakem vremenu, ob prijavi najmanj 30 oseb. V primeru slabega vremena bomo program primerno prilagodili, glede na program organizatorjev Martinovanja.**

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena vključuje:
Vedno stremimo k sproščenemu vzdušju in tako bo tudi tokrat. Preko celotnega druženja bo poskrbljeno za spoznavno animacijo in bogat program. ♥ organizacijo in izvedbo izleta, ♥ prevoz na relaciji Ljubljana – Maribor – Ptuj – Ljubljana, ♥ vodeno animacijo na sprehodu po parku, ♥ kosilo (pijača ni vključena), ♥ vodeni ogled Vinagove kleti in degustacija šestih vin s prigrizkom, ♥ veselo druženje na ulicah mesta Ptuj, ♥ dodatno zavarovanje na poti. ***Potek avtobusnega prevoza*** Ljubljana- Aerodrom Maribor (če bo dovolj prijav) – Maribor - Ptuj – Aerodrom Maribor (če bo dovolj prijav) – Ljubljana. Vstop na avtobus bo tudi iz sledečih lokacij: Lukovica, Vransko, Celje avtobusna, Slovenska Bistrica (prva črpalka) in Aerodrom Maribor (Orehova vas). Odhodno mesto in izbrani meni kosila, potrdite/izberete po potrjeni prijavi.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Izberi meni:
**Na izbiro sta dva menija (izberete ob prijavi)** **~ Mesni meni ~** Goveja juha z rezanci *** Piščančja krača ocvrta z bučnimi semeni Svinjski zrezek nadevan z mladim sirom in špinačo Pečen krompir Zelenjavni riž Sestavljena solata *** Jabolčni zavitek **~ Brezmesni meni ~** Čista zelenjavna juha *** File postrvi na kremni polenti Zelenjava na žaru Sestavljena solata *** Jabolčni zavitek

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja & odgovori
**1. Ali lahko na dogodek zamudim?** Ne. Avtobus odpelje s postaje točno ob uri. Čas odhod avtobusa iz vmesnih postaj sporočimo prijavljenim osebam, tri dni pred odhodom. **2. Kako naj se oblečem?** Želimo, da ste na izletu kar najbolj sproščeni, zato svetujemo, da se oblečete primerno počutju. S seboj imejte tudi topla oblačila in udobno obutev za hojo in ples. **3. Ali je pijača vključena v ceno?** V ceno je vključeno kosilo brez pijače. Le-to si naročite po želji posebej. Degustacija v kleti vključuje 6 vzorcev in hladen prigrizek. Pijačo in hrano preostali del izleta si zagotovite sami. Na voljo bodo stojnice s hrano in tudi pijačo ves čas druženja.
Informacije in prijave:
**Cena:** 55 EUR **Telefon:** 031751860 **E-pošta:** prijave@ona-on.com ali info@veseladozivetja.si