5 korakov do sanjskega partnerstva

5 korakov do sanjskega partnerstva
Jerneja K.: Ker verjamem, da je življenje neprecenljivo lepše z **idealnim** partnerjem: s katerim sanjata iste sanje, uživata v objemu in ustvarjata sanjsko življenje – ki ga vidita enako.

 

Kje: Maribor

Kdaj: 24.11.2018, 9h

Cena: 29.99 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Krajši opis:
Dogodek je namenjen samskim, aktivnim ženskam, ki ste pripravljene narediti, kar je treba, za *idealno* partnerstvo (ter najpogumnejšim moškim, ki obožujete osebno rast in iščete resno zvezo). Jerneja K. s predavanjem ***»V 5 korakih do sanjskega partnerstva!«*** usmerja najbolj aktivne samske ženske, ki nimajo nič časa, a si želijo iskrenega, ljubečega, dolgotrajnega partnerstva, da svojega sanjskega (a še kako resničnega!) **Moškega** (z veliko!) spoznajo zdaj (včeraj! ;-)). Na 3 urnem predavanju bomo predelali **5 ključnih korakov**, ki zagotovo manifestirajo idealno partnerstvo v manj kot 365 dnevih – tudi če v coaching nisi pripravljena investirati niti centa (več)! Verjamemo, da je življenje neprecenljivo lepše z **idealnim** partnerjem: s katerim sanjata iste sanje, uživata v objemu in ustvarjata sanjsko življenje – ki ga vidita enako.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
VIDEO - Zadovoljna udeleženka
Preveri vtise udeleženke predavanje [TUKAJ](https://www.youtube.com/watch?v=0ulWixfgCRs&feature=youtu.be).
Vsebina predavanja
1. Razumela boš, **zakaj vedno znova spoznavaš moške z istimi vzorci, ki ti ne godijo, a se z njimi kljub temu zapleteš v romantično zvezo**, ki vedno pelje v razočaranje ter strto srce. Zato, da boš v 365 dnevih naredila lastno življenjsko transformacijo in **enkrat za vselej manifestirala *iDEALnega***. Pika. 2. Dobila boš jasen odgovor na to, **zakaj ne smeš odstopati od tega, da najdeš 'svojega *idealnega* želenega moškega'** – ne glede na to, da so ti že vsi rekli, da 'znižaj standarde'. Zato, da ti dneva nikoli več ne bo pokvarilo prigovarjanje XY ljudi, ki ne živijo tvojega življenja. 3. Naučila se boš novo tehniko, ki ti bo omogočila, da **boš vedno doživljala rezultate, ki jih želiš**, tudi če vsi rečejo, da ni možno, ker tega ni dosegel še nihče. Zato, da boš k sebi pritegnila zares *iDEALnega* potencialnega partnerja, ne pa 'kar nekega XY', ki bi 'imel eno, da ne bo sam'«

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Kaj zajema cena
**Osnovna vstopnica:** ★ vstopnica za predavanje »V petih korakih do sanjskega partnerstva!«, ★ voda, ★ kava in 'nekaj sladkega'. **Vstopnica »VIP«** (možnost dokupiti na dogodku): ★ vse zgoraj opisano, ★ slide-i iz predavanja (po e-pošti – naknadno), ★ mp3 (audio) posnetek predavanja za namene lastne uporabe (ne za preprodajanje itd.) (po e-pošti – naknadno).

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Pogosta vprašanja in odgovori
**Predavanje je primerno zate, če se sprašuješ:** ★ Ali so na Ona-On sploh »pametni« moški? ★ Ali so na Ona-On res kakšni »pametni« moški, ki si želijo zvezo? ★ Ko se začnem pogovarjati s katerim koli, ugotovim, da so sami mamini sinčki! ★ Bom sploh kdaj našla moškega za partnerstvo? ★ Sem res preveč izbirčna in bi morala spustiti svoje standarde, če hočem občutiti ljubezen? ★ Sem res preveč izbirčna in bi morala spustiti svoje standarde, če hočem imeti otroka in družino? ★ Kako naj najdem moškega, ki bo »ded«; spoštljiv, časten, tak, ki želi monogamno, resno zvezo? ★ Kako naj najdem moškega, ki po 2 tednih ne bo »mrknil«? ★ Na Ona-On so sami poročeni in iskalci avantur! Ali pravi, odgovoren moški za resno zvezo sploh obstaja?

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Prijave in informacije
**Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije!** **Telefon:** 031 522 886 (med 13.00 in 15.00, delovniki) **E-pošta:** prijave@ona-on.com Ob prijavi ti bomo na e-pošto poslali nadaljnja navodila.