Gorska noč z baklami na Krvavcu

Gorska noč z baklami na Krvavcu
Noč ima svojo moč! Vabimo te na nočni pohod z baklami, ki se bo končal z druženjem ob hrani in glasbi. Ali ob glasbi z veseljem zaplešeš? Še en razlog več za udeležbo.

 

Kje: Krvavec

Kdaj: 03.11.2018, 16h

Cena: 30.00 EUR

Izvedba dogodka je zagotovljena!

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
O dogodku
Vabimo te na prvo Gorsko noč, ki bo potekala 3.11.2018 na Krvavcu. Poskrbeli bomo za zabavno druženje, plesno glasbo in še marsikaj. Za začetek te čaka zanimiv vzpon s kabinsko žičnico, kjer bo organizirana zabavna dogodivščina. **Za zabavni in vodeni program bo poskrbljeno od samega začetka druženja pa vse do večerje, ko nas čaka gorska malica.** Druženje se bo začelo na spodnji postaji kabinske žičnice, kjer se zberemo in odpeljemo na prelepo Krvavško planino. Na planini bomo prevzeli bakle in začeli nočno pustolovščino. Ob soju bakel, se bomo sprehodili po Krvavški planini, nočno potovanje pa zaključili na Plaži (ja na Krvavški plaži), kjer nas bo pričakala večerna gorska malica in glasba, ob kateri se boste v primeru lepega vremena zavrteli pod zvezdami. Ste pripravljeni na nočno spoznavno pustolovščino?

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Cena vključuje
★ Organizacija in izvedba dogodka. ★ Prevoz s kabinsko žičnico. ★ Voden pohod z baklami. ★ Večerna gorska malica in živa glasba. ★ Prosto druženje do 21 ure. *Ob prijavi izbereš način plačila. S plačilom je tvoja rezervacija potrjena.

Prijava na dogodek je mogoča samo uporabnikom

Registriraj se!
Priporočila organizatorja
Priporočamo **topla oblačila in obutev**, ker bo druženje potekalo na višini cca 1.500 metrov nadmorske višine. Priporočamo tudi da prideš sproščeno in brez nervoze, saj bomo zagotovo poskrbeli, da bo vzdušje sproščeno in da se boš imel dobro tudi ti. # Za vse ostalo poskrbimo mi!
Dodatne informacije
Še oklevaš ali bi se udeležil/a dogodka? Pokliči in z veseljem ti odgovorimo na vsa vprašanja. Telefon: 051 338 825 Mail: prijave@ona-on.com