VIDEO: 1,2,3 do idealnega partnerstva – mit ali resnica?

Test: kako hitro boste VI spremenili svojo ljubezensko usodo v romantično pravljico 'do konca vajinih dni'?

Junij 2005. Kje je idealni partner? Medtem ko sem bila v čudni zvezi s človekom, ki mi je

  • in lagal,
  • in razbil avto,
  • in kljub temu na vsak način mislil, da bo po nekem čudežu moj »veliki ‘mačo men’, ki se mu jaz ne morem upreti«,

sem se odločila, da ‘se grem iskat’. Ker mi je dovolj. Ne morem več.

Namesto v Indijo za 14 dni, sem jaz pustila ‘službo’ in šla v Grčijo – na Samos.

»Vaaaaaauuu, kaka ljubav! To bo pokalo!«

Preden sem šla, sem se ustavila še pri moji »najljubši čarovnici na Ptuju, K.K.«, ki mi je pogledala v karte. »Vaaaaaauuu, kaka ljubav! To bo pokalo!«, mi je rekla.

Nisem ji verjela –  in ji tudi nisem hotela! – ker sem bila ODLOČENA, da se z Grkom pa jaz že ne bom spečala!

Kakšno bi bilo tvoje naslednje vprašanje? Moje je bilo: »Kako hitro se bo to zgodilo?«

Bi radi šli k vedeževalki? Evo vam priložnost – zastonj! 😉

Osebno sem si vedno želela biti vedeževalka (uf!!! Kakšno izkušnjo imam s tem … Karte so idealni partnerkar frčale po peči, ko smo jih kurili … Ne priporočam!). Ampak sem ugotovila, da ne rabim bit vedeževalka. Lahko imam samo znanje in izkušnje. In tako je po letih opazovanja in učenja nastal:

»123 *idealni* kviz« ali »Kako hitro bom manifestiral/-a svojega **idealnega** partnerja«

 

ZAKAJ? Zaradi idealnega partnerja! Zato, da ti povem, kako hitro boš lahko – če boš pripravljen/a nekaj narediti na nov način, tak, ki deluje DANES (ne pred 20 leti, ko si bil/a še v srednji šoli, ker se boš opekel/la!) spoznal/a svojega **sanjskega** (a še kako resničnega!) partnerja.

Ko klikneš na to povezavo, se prijaviš na novičke in promocijska sporočila (od katerih se lahko kadarkoli odjaviš čisto spodaj v mailu, kjer z modro piše »ODJAVA«). Kot darilo dobiš cel, enostaven kviz z vsemi navodili, kako do rezultatov (vrednost 59,00 €).

Rezultati so podrobno razdelani v spodnjem videu:

Vaša,

Jerneja, zvezda Severnica na vaši poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Mimogrede – ali veste, da v FB skupini »Idealni na poti <3« vsak dan dobivate brezplačno podporo na poti manifestacije vašega *iDEALnega** partnerja + mesečna DARILA!=) Vabljeni =)

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 17.09. - 23.09. 2018
Naslednja objava🔒 VIDEO: Ljubezenski nasveti | Kako lahko vem ali je bil zmenek res dober?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori