11 znakov, da ste preveč odvisni od svojega razmerja (partnerja)

Ljudje pogosto zaidemo v odnos oz. romantična razmerja, kjer se še prehitro zna zgoditi, da izgubimo sami sebe, pa se tega niti ne zavedamo.

Mnogo je posameznikov, ki jim razmerje definira njihovo življenje, pri tem pa so pozabili nase in kdo sploh so kot posamezniki. Zdrav odnos namreč izhaja iz dveh zrelih in močnih posameznikov, ki odlično delujeta tudi samostojno, še boljše pa skupaj.

Romantičen odnos ne bi smel biti steber, na katerega naslonimo sebe in celo naše življenje, temveč moramo biti kot posamezniki že sami po sebi bistvo in močan steber, ljubezenski odnos s partnerjem pa to, kar nam življenje še lepša in dopolnjuje in s katerima ste še močnejši. Ampak tu je tanka meja, kjer se ljudje hitro izgubijo.

Normalno je namreč, če je v zvezi do neke mere nekaj prilagajanja in dejanj iz ljubezni, povsem druga stvar pa je, če gre to predaleč in iz napačnih razlogov. Preverite, če se najdete v spodnjih vrsticah.

1. Brez partnerja se počutite izgubljeno

Odvisnost se zgodi, ko vaše romantično razmerje postane edini vir vaše identitete. Z drugimi besedami, če ste brez partnerja, sploh ne veste, kdo ste in kaj početi. Počutite se izgub …

Preberi več.

Ni komentarjev

Odgovori