Tvoj najljubši spoznavni servis ona-on.com letos praznuje že 20. obletnico delovanja! 20 let ljubezenskih zgodb, več kot 27.000 parov ter ogromno porok in družin!

20. rojstni dan praznujemo vsi skupaj, posebej zate pa smo ob tej priložnosti prenovili spletni ona-on.com Magazin – zakladnico vsebin o zmenkih, zasebnih stikih, iskanju partnerja prek spleta ter o ljubezni in partnerskih odnosih.

Z enim klikom do vsebin, ki te v tem trenutku zanimajo!

Prenovljen ona-on.com Magazin je zasnovan tako, da z enim klikom najdeš vse vsebine, ki te zanimajo tukaj in zdaj! Odkrij najbolj vroče vsebine ta hip – preglej novosti na naslovnici ona-on.com Magazin v razdelku Priporočamo.

🔹 Nate čakajo nasveti, kako se lotiti spletnih zmenkov in kako ti pri tem pomagajo orodja, ki smo jih razvili na ona-on.com. Nasvete najdeš v rubriki ⭐ Kako uporabljati ona-on.com?

🔹 Zate sta tukaj tudi Tina in Luka, tvoja osebna virtualna asistenta, ki ti z nasveti po korakih pomagata do uspeha na ona-on.com.

🔹 Obsežni priročniki, kjer se lahko v iskanje partnerja na ona-on.com res poglobiš in najdeš pravi način, ki je pisan na kožo tebi, so ti na razpolago:

🔹 Če so ti bližje video vsebine, jih lahko najdeš v 📹 Videolekcijah. Video nasveti strokovnjakov o različnih zmenkarskih situacijah in tudi o izpopolnjevanju sebe.

🔹 Posebej za člane ona-on.com smo pripravili številne nasvete na enem mestu – 🔐 VIP za člane. Preberi, kako izboljšati svoj profil, da bo res izstopal, kako pristopiti k komunikaciji, kako izboljšati svoje Avdio Video zmenke in nenazadnje, kako se soočiti z različnimi izzivi, ko iščeš partnerja.

Ko te bodo zanimale različne teme o odnosih in ljubezni, zavij na Odnosi & ljubezen (pssst, čaka te tudi Ljubezenski horoskop) in preveri, kaj o ljubezni pravijo znani.

Želimo ti veselo branje in čim bolj prijetno iskanje pravega partnerja na ona-on.com!

 

Ni komentarjev

Odgovori