3 napake pri dopisovanju

Veš, koliko tipov uniči svojo priložnost s punco samo zato, ker se ne zna dopisovati?

Jap, bil bi presenečen. Vsakič, ko ti neka punca neha dopisovati, je precej verjetno to razlog. Zato bi ti rad na hitro povedal, katerim 3 hudim napakam se moraš za vsako ceno izogniti in zakaj. 

Prehitro in prepogosto odpisovanje

Punce ne bo privlačilo, če ji boš stalno čez dan brez premora pisal. ”Kaj delaš?”, ”Kako si?”, “Kaj imaš danes v planu?”. Kaj boš punci s tem pokazal? Da si ‘obupan’ za njeno pozornost. Da se ti čez dan ne dogaja nič pametnega in da vse, kar imaš za početi, je to, da ji stalno pišeš.

Zato če ti punca odpisuje na nekaj ur, poskusi ne odpisovati v nekaj sekundah. Punce si želijo tipa, ki bo imel svoje življenje, svoje hobije in ki ne bo samo čakal, da mu punca odpiše. 

Odpisovanje, ko si slabe volje ali živčen

Vidim, da ogromnoooo fantov naredi to napako. En moj kolega se je s punco zmenil za zmenek. Punca mu je 2 uri pred zmenkom skenslala, ker je rekla, da jo noro boli glava. In kaj je naredil moj kolega?

Tole ji je napisal: ” A resno? A se sploh zavedaš, kok je to grdo od tebe? Js sm bil že čist pripravljen ti pa me zadnjo sekundo skenslaš pač taka si k use ostale brezveze sploh”. Ampak ubogo punco je dejansko res bolela glava in je drugače res hotela priti na zmenek.

Kaj je dosegel s tem sporočilom? Da mu punca ni odpisala in je tako zapravil res super priložnost. Glej, vsi imamo svoja življenja. Nepredvidljive stvari se dogajajo. Če ti punca prestavi zmenek in še posebno, če ima za to nek tehten razlog, ne odreagiraj čustveno. Zmenita se za nov termin in to je to. 

Predolgo čakanje s povabilom na zmenek

Naj ti bo cilj, da punco čim prej spraviš na zmenek. Dopisovanje naj ti ne bo glavni vir komunikacije, ampak naj bodo to na začetku zmenki. Čas za spoznavanje, globoke pogovore, razlaganje svojih hobijev, življenjskih ciljev in strasti je na zmenku.

Če dobiš telefonsko od punce in se boš en mesec samo dopisoval s punco, bo izgubila zanimanje in ti nehala odpisovati. Zato jo poskusi povabiti ven v prvih 5 sporočilih, če ti seveda situacija to dopušča.

Pa še opomba – vsaka punca je drugačna in čeprav bo večina punc raje videla, da jo prej povabiš na zmenek, ni nič hudega če te zavrne z besedami “Prej bi te rada še malo bolj spoznala”.

S tako punco boš moral pač zgraditi malo več zaupanja preko sporočil, preden se bo pripravljena dobiti s tabo. S tem ni nič narobe, je pa pomembno, da to prepoznaš in take punce ne siliš za vsako ceno čimprej na zmenek, ampak si vzameš malo več časa za dopisovanje in spoznavanje preko sporočil.

Prav tako to velja za dopisovanje, ko enkrat že dobiš njeno telefonsko številko. Če sta se spoznala na internetu, je čisto normalno, da si malo več pišeta in vidita, če se ujameta, preden si izmenjata kontakte in se dogovorita za zmenek.

>>> popolnorazmerje.si

Nejc Svete je mednarodni strokovnjak ustvarjanja odnosov, ki se že 10 let ukvarja z izboljševanjem odnosov. Pomagal je že na stotine fantom, kliente pa ima po celem svetu - od Amerike, Anglije, Španije pa vse do Filipinov in Malezije.

Ni komentarjev

Odgovori