3 TOP ideje za zmenek

Katere so 3 ideje za zmenke, s katerimi ne moreš faliti in katerih (vsaj prvih) zmenkov se moraš izogniti v velikem loku?

Petek je dan, ki ga vsaj Hollywoodsko povezujemo z date-night-om. 😉 Zato se mi zdi to super priložnost, da se pogovoriva malo o idejah za zmenek. Specifično o 3 TOP lokacijah, kam lahko pelješ punco na zmenek. Preden ti razkrijem te 3 lokacije, pa bi te naprej rad opozoril, kam je NIKOLI ne peljat (vsaj ne za prvih nekaj zmenkov). 

Prva najslabša izbira za zmenek je KINO

Vem. Pop kultura sicer pravi, da je to super lokacija za zmenek, ampak zadeva je dejansko čisto zgrešena. Zakaj? Pomisli …

Punca ima verjetno kar bizi urnik in si se že tako verjetno težko zmenil za dejanski datum in uro, ki ustreza obema. Zakaj bi torej te 2 – 3 urce, ki jih bosta skupaj preživela zapravil brez pogovarjanja in dejanskega spoznavanja.

2 uri strmiš v zaslon, se nič ne pogovarjaš in ničesar ne izveš od nje – in ona od tebe. V tem času se dejansko ne bosta spoznala in tako ne moreš vedeti, če se ti jo sploh splača še kdaj povabit ven. Prvi poljub bo težji, ker se ne bosta dovolj spoznala in se ona ne bo počutila sproščeno (logično, 2 uri bo sedela zraven neznanca, o katerem ne bo izvedla ČISTO NIČ).

Zato res, res, res nikoli ne povabi punce na zmenek v kino, ali pa v katerokoli drugo situacijo, kjer se ne moreta pogovarjati. 

Druga najslabša izbira za zmenek je VEČERJA

Verjetno je to še bolj ‘klasična’ ideja za prvi zmenek, kot kino… Ampak tudi ta je OBUPNA. Prvi problem je, da ne moreš določiti dolžine zmenka. Večerja se vedno zavleče okoli 2 uri.

To pa je resna težava. Si predstavljaš 2 urno izkušnjo na večerji, kjer si vsako minuto misliš “O moj bog, zakaj sem še vedno tukaj?”. Dejansko nimaš priložnosti zbežati (in res obstajajo punce pred katerimi bi moral bežati).

Že veš, s kom na zmenek? ♥

Drugi problem pa je, da je to vedno slovesna priložnost. Tudi če na romantične večerje hodiš vsak večer (pa verjetno tega ne počneš). To pa pomeni, da ko bosta sedela za mizo NE bosta zares sproščena. Torej tvoj čar (in njen) sploh ne bo prišel do izraza.

Nekako tako, kot se verjetno ne bi pogovarjal o Game of Thrones ali pa kaki drugi seriji med pogrebom, tudi tako se ne bosta uspela pogovarjati o vseh različnih temah na večerji.

Skratka pozabi na ta 2 neumna zmenka. 

Raje jo pelji na enega izmed teh 3: 

Nakupovanje oblek

To je dejansko lahko brezplačen zmenek. Oblek sploh ne rabiš kupiti. Imaš pa odlično priložnost, da skupaj nekaj počneta, ti pa imaš neskončno priložnosti za zabavo. Resno.

Sploh se ne rabiš truditi, pa boš mega zabaven fant. Vidiš neko absurdno jakno? Obleči jo! Ali pa neko res neumno kapo? Daj jo gor, pa se pretvarjaj, da je to najbolj kul stvar, k si jo vidu v zadnjih 5 letih.

Ona se bo smejala, ti pa boš pokazal, da imaš ogromno samozavesti in da se brez problema malo zafrkavaš iz sebe. Lahko pa skočita tudi na ženski oddelek in ji predlagaš par stvari.

To ti da priložnost, da ji “podtakneš” kakšen kompliment in jo malo zbodeš na popolnoma naraven način. Kombinacija komplimentov & zbadanja je eno izmed najmočnejših orožji za grajenje privlačnosti.

Povabi jo v svoje življenje

S tem mislim na nekaj, kar že tako ali tako počneš v svojem življenju. Recimo, da veliko hodiš v hribe – povabi jo na sprehod. Obožuješ astronomijo in s teleskopom buljiš v zvezde pozno ponoči? Povabi jo zraven. 🙂

Na ta način ji daš vpogled v svoje življenje, pokažeš, da se ti v življenju dogaja in ugotoviš, ali je to oseba, ki paše v tvoje življenje.

Pijača

Ta pač enostavno deluje. Pijača je TOP lokacija za zmenek, ker jo lahko podaljšaš (ali pa skrajšaš) po mili volji. Če se ujameta, potem lahko brez problema spijeta par pijač in imata še vedno opcijo skočiti na drugo lokacijo ali pa gresta početi nekaj drugega.

To je izjemno varen, pa vseeno kul način, da se dejansko spoznata in da jo očaraš s svojo energijo. Nujno pa jo pelji nekam, kjer se lahko usedeš ob njeno stran in naj ne bo miza med vama, sicer bodo vsi dotiki praktično odpadli. To pa ni v redu, ker ti ne bo uspelo zgraditi atrakcije.

O dotikih, lokacijah za zmenke, zbadanju, komplimentih, temah za pogovor in še veliiiiko več govorim v tečaju osvajanja Kako dobiti punco v 30ih dnevih. V njem imaš vse kar potrebuješ, da začneš uspešno osvajati punce in si ustvariš TOP razmerje s svojo simpatijo. Vse je v obliki videov in vaj, ki te postopoma vodijo čez čisto vsak korak osvajanja. Že več kot 30 fantov opravlja tečaj, ki pa so tudi ful zadovoljni.

Pridruži se nam in se prijavi v tečaj Kako dobiti punco v 30ih dnevih. => Nauči se osvojiti svojo simpatijo tukaj. Se slišiva!

>>> popolnorazmerje.si

Nejc Svete je mednarodni strokovnjak ustvarjanja odnosov, ki se že 10 let ukvarja z izboljševanjem odnosov. Pomagal je že na stotine fantom, kliente pa ima po celem svetu - od Amerike, Anglije, Španije pa vse do Filipinov in Malezije.

Ni komentarjev

Odgovori