5 navad parov, ki imajo odlično spolno življenje

Najvišja oblika intimnosti v romantični zvezi.

Verjame se, da je spolnost najvišja oblika intimnosti v romantični zvezi. Dokazuje, da si posameznika popolnoma zaupata in sta pripravljena biti ranljiva. Krepi vez parov in jih poveže na različnih ravneh. Vendar je spolnost več kot zgolj fizično dejanje. Da bi imeli neverjetno spolno izkušnjo, moramo zagotoviti še veliko drugih stvari. Tukaj je pogled na 5 navad parov, ki imajo popolno spolno življenje.

Ljubeči so tudi zunaj spalnice

Romantika se ne začne samo v spalnici. To bi moral biti del vašega vsakdana, ne glede na to, ali vodi do spolnosti ali ne. Prejemanje majhnih poljubov, ljubkovanj in komplimentov ter občutek, da vas partner vidi, želi in podpira, lahko veliko pripomore k temu, da se v spalnici odlično počutite.

Delujejo, kot da so še vedno sveže zaljubljeni

Ko smo poročeni, ne mislimo, da moramo početi stvari, ki smo jih počeli, ko smo bili sveže zaljubljeni. Vendar je to popolnoma napačno. Tako ohranite očesni stik, se nasmejte, pustite govoriti brez prekinitev, se naslonite in poslušajte, kar govori – tako kot ste to počeli včasih med zmenki.

Zavedajo se pomena skrbi zase

Biti zdrav in se počutiti dobro v svojem telesu ni le videz. Ko ste prepričani vase, se lahko bolje počutite v postelji, kar izboljša stvari tudi za vašega partnerja. Ohranjanje splošnega zdravja z vadbo in pravilno prehrano lahko pomaga tudi pri preprečevanju težav v spalnici, kot so zadihanost, pomanjkanje vzdržljivosti, pomanjkanje moči za preizkušanje določenih položajev ali celo erektilna disfunkcija.

Svojega spolnega življenja ne primerjajo z življenjem drugih

Preprosto je primerjati svoje spolno življenje s tem, kar vidite na televiziji, v pornografiji ali s tem, kar vam povedo prijatelji. Vendar gre za to, kaj deluje za vaš odnos. Spolno življenje drugih je njihova skrb.

V vsakdanjem življenju delujejo kot ekipa

Pari, ki imajo odlično spolno življenje, se počutijo, kot da imajo super soigralca, tudi zunaj spalnice. Če pošteno razdelite opravila, se medsebojno spodbujate, dobro poslušate in se kot ekipa približate težavam, lahko izboljšate svoje spolne navade in se počutite pripravljeni na romantiko ob koncu dneva.

VIR: Planet-lepote.si

Ni komentarjev

Odgovori