5 skrivnosti vedno urejenih žensk

To, da je ženska urejena in ima dober slog, ne pomeni, da se valja v denarju in vsak dan nakupuje nova oblačila; niti ne pomeni, da nujno sledi modnim trendom. Prav nasprotno: vedno urejena ženska z dobrim slogom nosijo brezčasne kose in se držijo klasičnih modnih pravil. Njen ‘stajling’ je običajno povsem preprost, ima pa nekaj trikov, da izgleda vrhunsko. Ključ do tega pa je vsekakor: samozavest!

Vir članka: Planet lepote

1. Drzni čevlji

Čevlji so zelo pomemben dejavnik celotnega izgleda. Če si se odločila za ulični slog, dodaj barvne superge ali japonke. Bodite drzna (a z okusom)! Če želiš biti elegantna, nosi visoke pete, zanimive vzorce ali pa povsem klasične čevlje. Pomembno je, da je obuvalo modno, lepo, čisto in da izraža piko na i stilu.

2. Vedno se oblečejo glede na priložnost in ne pretiravajo

Težko izbereš oblačila glede na priložnost? Premisli, kam greš; kakšen je prostor dogodka, kdo bodo ljudje na dogodku in kaj veleva bonton. Vselej bodi urejena, a nikar se ne uredi preveč ali premalo. Namig: neka srednja pot je vedno rešitev, običajno pa je izhod v sili črna barva; le-ta vedno izpade lepo elegantno. Če nisi prepričana glede ‘dress code’-a, se pozanimaj.

3. S seboj imajo ‘prvo kozmetično pomoč’

shutterstock_129194015-min (1)S seboj imajo vedno urejene dame vselej prvo pomoč: ličila ali druge morebitne pripomočke. Dan je lahko zelo dolg, zato je priporočljivo, da imaš ob sebi nekaj kozmetičnih izdelkov, s katerimi si lahko popraviš videz tudi preko dneva. V službi ali avtu imej s seboj rezervne pare čevljev; srajce ali hlačnih nogavic.

4. Modni dodatki

Urejena ženska s slogom ve, da modni dodatki naredijo piko na i. A pozor: manj je več! Če si boš nadela uro, zapestnico, prstan, ogrlico, ruto, pas in bleščečo torbico, boš izgledala kot novoletna jelka. Ženske s slogom dobro vedo, da se z modnimi dodatki ne pretirava.

5. Brezhiben make-up in rdeča šminka

Rdeča šminka nič več rezervirana za gala priložnosti, temveč se jo brezskrbno lahko nosi vsakodnevno. Lepo urejene ženske nosijo popoln make-up (ne pretiravajo z ličili), in si drznejo tudi s kakšno divjo barvo šminke.

Vir članka: Planet lepote

Ni komentarjev

Odgovori