5 znakov, da posteljo verjetno deliš z napačno osebo

S petimi preprostimi vprašanji preveri, če doma že imaš svojega princa ali princeso na belem konju ali si samo začasno ujet/a v družbi žabca, ki se nikoli ne bo spremenil.

1. Imaš občutek, da je tvoje življenje na splošno slabše zaradi odnosa, ki ga imata s partnerjem?

Da si v napačnem razmerju, verjetno globoko v sebi že veš, vendar si je zaradi različnih okoliščin to težko priznati. Kar že sam/a veš, si lahko odgovoriš s preprostim vprašanjem, ali te preživljanje časa s tvojo ljubljeno osebo dela boljše? Zdravi odnosi namreč izboljšajo naše življenje, zaradi katerih smo bolj srečni, manj slabovoljni in zdravi.

2. Te je strah neznanega?

Si v razmerju zaradi tega, ker te je preprosto strah, kaj se bo zgodilo, če partnerja zapustiš in greš “na drugo stran”, ki je neznana? Večina ljudi, ki se odloči za tak korak pravi, da je na “drugi strani”, kjer so samski in svobodni bolje in da so vsi našli partnerja, ki jih izpopolnjuje.

Za vsakega, ki se odloči za tak korak pa je logično, da ga je na začetku strah, doživlja trenutke bolečine in osamljenosti, vendar se moramo navaditi živeti kot svobodna bitja.

3. Ali te partner spodbuja, da se spremeniš?

Če te nekdo poskuša spremeniti, ni vreden tvojega časa, četudi se spremeniš, to nikoli ne bo dovolj dobro za tvojega partnerja, saj si preprosto nista usojena. Bolje bo, da oba najdeta pravo osebo in se ne spreminjata v nekaj, kar nista.

4. Ali odlašaš s svojimi odločitvami?

Če si se sposoben/a racionalno oddaljiti od težave in pogledati na celotno situacijo, potem že sam/a pri sebi veš, da zveza ni prava. Znaki, ki ti govorijo, da bo najbolje, da se umakneš, so; partner flirta z drugimi in to vpričo tebe, želi si, da spremeniš svojo postavo, te žali pred drugimi, ti pa se počutiš samo še slabše.

5. Ali si žrtvoval/a tisto svojo iskrico oz. je ne sais quoi?

Če si po naravi vesela in “sijoča” oseba, s partnerjem pa imaš občutek, da te “tišči dol” oz. se počutiš, da ne moreš biti to, kar si, potem preveri vajin odnos. Nekaj je, da se v družbi obnašaš primerno in všečno, drugo pa, da te sprejema v intimi vajinega doma, kjer si lahko nekoliko “bebčkast/a”.

Velikokrat ti namignejo že družina in prijatelji, da si se spremenil/a, kar vzemi resno in preveri še sam/a pri sebi.


Vir: http://www.mindbodygreen.com/0-13996/5-signs-youre-with-the-wrong-person.html

Ni komentarjev

Odgovori