Boštjan 6pack Čukur zase pravi, da je polagalec rim in keramike ter najboljši keramičar med reperji in najboljši reper med keramičarji. Je glasbenik, ki že 15 let ustvarja avtorsko glasbo in jo prepleta s svojimi raznolikimi projekti.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno delam še vedno isto stvar kot od samega začetka moje kariere. Ukvarjam se z glasbo in keramiko, skupaj z ženo pa vodiva podjetje, ki se ukvarja z organizacijo dogodkov in marketingom. Za te potrebe sva pred kratkim odprla Showroom, prostor, kjer se prepleta vse, kar se tiče naših aktivnosti. Od keramike do muzike.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Na prvem mestu je delo, ki ga opravljam v večini skupaj z ženo, tako da je to glasba ali pa kaj drugega.”

Vir: 6pack Čukur
Vir: 6pack Čukur

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim življenje samo. Verjetno zato, ker imam super ženo in super poklic.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Nika.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Seveda si oba zapomnimo za vedno. A jaz sem ju tudi hitro pozabil. Če se s svojim partnerjem ujemaš tako kot je treba, pozabiš na vse ostalo!”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Uf, zgodb je veliko. Mogoče je zanimiva ta, da sem s svojo ženo le nekaj dni po prvem zmenku šel na morje v tujino za en mesec. Drzno, a nepozabno. Še vedno se rada vračava v ta kraj.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Mislim, da moraš dati skozi obe varianti. Definitivno je v mladosti biti fajn tudi samski, takrat se zgodi veliko bedarij in hecov, ki so v življenju potrebni, da se najdeš in umiriš. No, jaz se nisem še čisto umiril, kljub temu, da sem v zvezi že dlje časa. Verjetno zato, ker z Niko poskušava uživati in delati bedarije do konca življenja. :)”

VIr: 6pack Čukur
VIr: 6pack Čukur

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“To je vedno hud udarec za vsakogar. Sploh če si sam v vlogi razočaranega. Sem dal skozi in upam, da nikoli več. Če pa je v vezi konstantno kaj narobe, pa je definitivno vredno potrpeti in prekiniti vezo.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Človeka ne moraš spoznati spontano in v realnem svetu. Na spletu so slike in besede, ki dostikrat v realnem svetu izginejo. Je pa seveda splet vedno bolj prisoten v našem življenju, tako da se danes lahko verjetno tudi tam spontano srečaš in srečno zaljubiš. A vseeno se moraš dobit z osebo v živo. Ali ne??? ;)”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ne vem. Poznam eno gospo, ki si je našla partnerja iz tujine na spletu. Ne vem pa, če sta še skupaj … navijam, da sta!”

Ni komentarjev

Odgovori