7 moških grehov, ki odvrnejo ženske

ona-on-zmenki-moski-grehi

Vsi vemo, da v obstaja seznam smrtnih grehov, prav tako pa sedem prepovedi obstaja tudi pri zmenkih. Dragi moški, če ne želite, da vam simpatija pobegne še pred sladico se držite sedmih osnovnih pravil. Pa poglejmo …

7 moških grehov

Ne pritiskaj nanjo. S tem izpadeš obupan. Ne smeš pokazati, da je ona največ, kar lahko dobiš. Saj veš tiste stvari, ki so pridobljene z lahkoto in brez napora, niso zanimive. Vsaj ne za dolgo. Ženska, ki bo moškega z lahkoto ovila okoli prsta, ga bo z enako lahkoto tudi ‘zavrgla’. To pa ne pomeni, da ji ne smeš pokazati, da ti nekaj pomeni.

Ne bodi copata. Če ji ustrežeš zato, ker jo imaš rad, to ne pomeni, da si copata. Ta naziv pa si boš priboril, ko se boš z njo strinjal v vsem. Imej svojo hrbtenico! Tako boš vsaj pridobili spoštovanje, sicer bo s tabo samo pometala. In takrat ne boš več zanimiv. Tudi ženske imajo rade izzive.

Ne izgubi nadzora. Toda nikakor je ne komandiraj in ji ne ukazuj, ker je fundamentalna patriarhalnost že zdavnaj minila. Ni treba, da si edini, ki nosi hlače v hiši. Kdaj lahko tudi njo “oblečeš” vanje. Pusti ji svobodo!

Ne izgubite samozavesti. Če izgubiš zavest o sebi, jo bo tudi ona. In nesamozavestni ljudje so mnogo manj privlačni. Nikomur ne da poslušati tarnanja nad seboj. Samozavest je seksi.

Seks ne sme postati dolgočasen. V vajino spolno življenje vnesita svežino, novosti, (s)ekspetimente …

Ne bodi bolestno ljubosumen. Malo tega čustva je zdravega, ne pa vedno in povsod, ker ti bo zamerila. Če ni razloga za ljubosumje, ga opusti.

Ne povej vsega. To ne pomeni, da ji moraš prikrivati stvari, ki jih počneš. Tudi ne pomeni, da prikrivaš stvari, ki jih želiš početi. Pomeni, da ji pač ni treba vedeti, da fantaziraš o Angelini Jolie.

Ni komentarjev

Odgovori