7 ugotovitev o zmenkih, spoznavanju in partnerstvu po slovensko

Raziskava Zmenki & spoznavanje po slovensko spletnega portala ona-on.com je podala zanimive ugotovitve!

Spletna raziskava Zmenki & spoznavanje po slovensko nam je razkrila, kje Slovenci spoznavamo svoje sorodne duše, kje jih iščemo in kako jih razvajamo 😉

Spodaj navajamo nekaj ključnih ugotovitev, več pa preberi tukaj 🙂

1. Iščemo na spoznavnih portalih, kot je ona-on.com, in zabavah

anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-racunalnik-comp

Slovenci prave partnerje zase iščemo na spletnih spoznavnih portalih, kot je ona-on.com, na raznih zabavah in prek prijateljev. Številni se spoznajo na veselicah, v diskotekah, … , a več kot očitno spoznavanje prek spleta postaja vse bolj prevladujoč trend, saj so se številni spoznali prek spoznavnega portala ona-on.com in prek družabnih omrežij.


Spoznaj svojo boljšo polovico na ona-on.com tudi ti! Izkoristi brezplačen preizkus!

Brezplačen preizkus ona-on.com!


2. Ljubezenske zgodbe prijateljev in parov, ki so se spoznali na ona-on.com

Prijatelji in zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com, so največji motivatorji za registracijo na največji slovenski spoznavni portal ona-on.com.

Je tudi vaš prijatelj/ica spoznal/a svojo boljšo polovico na ona-on.com? Naj oddata svojo zgodbo in sebi ter vam pomagata do lepih nagrad!

Naj oddata svojo zgodbo!

3. Oni bi delili delo, one pa bi raje šle na zmenek

anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-pogovor

Moški in ženske imamo različen pogled na vzdrževanje dobrega partnerstva – moški bi dober partnerski odnos vzdrževali z deljenjem gospodinjskih del, ženske pa s pogostimi zmenki izven doma, kjer bi bila sama. Kljub različnim pogledom, pa je obojim skupno to, da je najpomembnejši iskren pogovor.

4. Spoštovanje in pogovor

anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-spostovanje

Idealne lastnosti idealnega partnerja? Spoštovanje je tista lastnost, ki je tako moškim kot ženskam najbolj pomembna v partnerskem odnosu – tudi zmožnost dobrega pogovora, ki je osnova za dober partnerski odnos, je lastnost, ki jo mora imeti idealni partner.

5. “Spletni” pari hitreje do poroke

anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-zaroka

Na spletu se pravi par brez težav najde, saj splet omogoča selektivno iskanje glede na kriterije posameznika, meni večina vprašanih. To dokazujejo številne poroke “spletnih” parov, do katerih običajno pride hitreje, kot če se par spozna po “klasičnih” kanalih.

Letos bo ona-on.com paru, ki se je spoznal na portalu, Romani in Marku, pomagal do njune Sanjske poroke! Si želita tudi vidva Sanjske poroke in sta se spoznala na ona-on.com? Oddajta svojo zgodbo, morda pa bomo leta 2017 poročili prav vaju!

6. Slovenci živimo svoje zmenkarske ideale!

pijaca-anketa-zmenki-spoznavanje-po-slovensko-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

Slovenci očitno svoje zmenkarske ideale uresničujemo, saj se naš idealni prvi zmenek odvija ob sproščeni pijači – sproščena pijača v lokalu pa je tudi prvi zmenek, ki ga doživi večina Slovencev.

Sicer pa si Slovenke želijo še prvega zmenka na plaži, kjer bi se s simpatijo hladila s sladoledom, Slovenci pa bi raje povabili kar k sebi domov, kjer bi skupaj z izbranko skuhala večerjo.

7. One bi ga najraje spoznale na plesišču, oni pa njo na športnem dogodku

Da smo športni in plesni narod, dokazuje dejstvo, da bi Slovenci svojo boljšo polovico najraje spoznali na športno obarvanem spoznavnem dogodku, kot je pohod, drsanje, smučanje itd., medtem ko bi Slovenke svojega pravega partnerja najraje spoznale na plesišču.

Preveri, na katerih spoznavnih dogodkih lahko spoznaš ljubezen!


Preberi vse prispevke:


 

Ni komentarjev

Odgovori