8 tipov moških, ki se jim ognite v velikem loku

Veliko tipov moških obstaja, ki niso primerni za resno zvezo in se jim je najbolje ogniti v loku.

To pomeni, da se niti na zmenkih ne dobivajte z njimi, ker je to po eni strani izguba časa, po drugi pa vas utegnejo s šarmom, lažnimi obljubami in manipulacijo vseeno premamiti v zvezo, iz katere boste odšle ranjene, izkoriščene, izdane in razočarane.

Dve izmed največjih napak, ki jih počnejo ženske z moškimi, ki to niso, sta:

  1. pričakujejo, da bodo sprevideli njihovo vrednost;
  2. pričakujejo, da se bodo spremenili ali da jih bodo one spremenile.

A še vsaka, ki se je lotila tovrstnega projekta, ki je vnaprej obsojen na neuspeh, je na koncu ostala izpraznjena in razočarana. Zato se raje obrnite in odidite, preden ste globoko v zvezi in nikar ne iščite opravičil in izgovorov za vse ‘rdeče zastavice’, ki vam jih daje!

Spodaj si oglejte seznam moških, ki, če vam prekrižajo pot, naredite le “teci, [vaše ime], teci!” Kajti vsak trenutek, ki ga zapravite za napačno osebo, je trenutek, ki je izgubljen – tudi v smislu, da bi ta čas lahko že spoznale nekoga primernejšega.

1. Mamin ali družinski sinček

Ah, ja … kje naj začnemo. Kot prvo, je moralno in čustveno odvisen od mnenja in odobravanja svoje mame ali celotne družine, pogosto pa tudi finančno. Lahko ste najboljša ženska na svetu, a če ne boste povšeči njegovi družini, ne boste nikoli dovolj dobri.

Mnenje njegove mame oz. njegove družine bo vedno na prvem mestu, kar pomeni, da bo za mnenje vprašal njih in ne vas (oz. če tudi vas, bo upošteval njih); njihovim željam in zahtevam bo podredil svoje odločitve in nikoli ne boste na prvem mestu. Njegova družina bo za vedno ostala njegova primarna družina, vi pa privesek.

S takim ‘moškim’ ne morete ustvariti trajnega in predanega odnosa, ker preprosto nima te sposobnosti – manjka mu namreč čustvene zrelosti. Kar je najhuje, je sveto prepričan, da je to, kar počne, edino pravilno in da je problem v vas, ko boste želele, da z njim ustvarite novo družinsko celico in neodvisno življenje.

Skratka, izgubljen primer, zato pobegnite takoj, ko vidite, koliko je ura, in se nikar ne zapletajte. Najbolj toksičen tip ‘moškega’.

2. Moški, ki ima strah pred resno zvezo

Nekateri direktno povedo, da jim ni do resne zveze, ki terja tudi trud in prinaša tudi obveznosti – spet drugi to pokažejo z izmikanjem. Čim vam to pove, ve pa si ne želite avantur, ampak trajno in predano zvezo, se obrnite in odidite. Za takega je vsaka minuta izgubljena.

In ne, ne bo si premislil; tudi če ste najboljša ženska na svetu ne, ker problem ni v vas oz. njegovih potencialnih partnerkah, temveč v njem oz. njegovi čustveni nezrelosti.

Preostalih 6 tipov moških preveri na Planet-lepote.

Ni komentarjev

Odgovori