SoloKaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Najpomembnejša mi je vsekakor družina, čim več preživetih uric skupaj z mojima dvema (hči Alina, partner Primož), to je to. Zadnjih nekaj let sem zaposlena v turizmu, čez vikend pa se velikokrat prelevim v moj drugi jaz, v Alenko, ki ne more uiti glasbi, vse od leta 2008 namreč prepevam v glasbeni skupini Sopranos, s katero nastopamo v večini po tujini, na vsake toliko izdamo kakšen avtorski komad. Predvsem se nam nikamor ne mudi, uživamo ob tem kar delamo, kar mislim, da največ šteje.”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Kako že gre ena slovenska ‘brez ljubezni mi živeti ni’.  Ljubezen je naše gonilo, če ljubiš in si ljubljen nazaj, kaj drugega bi si še lahko želela.”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Vsekakor ljubezen povezujem z glasbo, katera je že od nekdaj moja strast, moja prva ljubezen.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Sem zelo čustvena oseba, zato vsekakor na prvo mesto postavljam družino.”

Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Trdnost – povezanost.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Opredeliti koga in kaj ljubimo je težko, če bom rekla, da ljubim življenje bo izpadlo preveč klišejsko. Ljubim osebe, ki so del mojega življenja, stvari, s katerimi se ukvarjam in me osrečujejo, izpolnjujejo.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje? 

“Ah, tukaj pa jaz nisem pravi naslov za nasvete. Jaz nisem nikoli vedela, kako biti sama in uživati v ‘samskosti’. Mislim, da je odmor po npr. dolgoletni vezi na mestu, treba je zbistriti glavo, uživati, potem pa pride nekaj nepričakovanega.”Alenka

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako je pri vas, lepi spomini?

“Prvi pravi poljub se je zgodil na začetku srednje šole. S tistim fantom sva bila takrat kar nekaj časa par (očitno se je pri poljubu dobro odrezal). Kar se prvega spolnega odnosa tiče, bi pa, če bi razmišljala z glavo, ki jo nosim danes na ramah, počakala, ne pa hitela.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta?

“Čisto verjamem, vsi smo on-line in ni čudno, da tudi na tak način spoznavamo nove ljudi. Sama sem tukaj malce bolj ‘tradicionalna’. Ni ga čez spogledovanje v živo – takoj vidiš/začutiš ali so iskrice ali jih ni.”

Ona-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan nastaneta najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Ne zdi se mi presenetljivo, vsakdo izmed nas išče svojo dušo dvojčico eni jo pač najdejo preko spleta.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Želim vam čim več poznanstev, smeha, metuljčkov v želodcu … imejte se radi, zaupajte si in vedite, če ne gre v prvo, bo pa v drugo, samo obupati se ne sme.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori