Alenka Medič že 12 let deluje na televizijskem področju, za kamerami, sedaj pa tudi v vlogi voditeljice pred kamero. Zase pravi, da je zelo družabna in aktivna oseba, prijatelji in družina pa so zelo pomembna točka v njenem življenju. Veliko potuje, saj njena ljubezen živi na Nizozemskem.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno sem se za kratek čas umaknila iz delovnega mesta, saj mi je pred kratkim umrla mami in na meni pustila globoko rano, ki bi jo rada vsaj malo omilila in v miru odpustila vso bolečino iz sebe.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Jaz, moja družina, fant in prijatelji … nekako v tem zaporedju.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Vir: Alenka Medič
Vir: Alenka Medič

“Vse, ki so mi blizu in verjamem, da to vedo tudi oni, saj jim to konstantno kažem. Na stvari pa nisem navezana kaj preveč.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Pomlad, metuljčki v trebuhu, iskrice v očeh, …”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Načeloma ja, prvi poljub je bil kot čista najstniška norčija, ampak je bil lep 🙂 . Ravno tako tudi seks.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Z bivšim fantom sva imela najet avtodom za nekaj dni in sva se vozila po Sloveniji ter se ustavljala na različnih koncih. Na koncu pa sva parkirala kar pred Ambasado Gavioli, šla noter, plesala celo noč in se ob 5h lepo ulegla v avtodom in spala – parkirana skoraj pred vhodom. Ko sva se zjutraj zbudila, je bilo zunaj polno ljudi, ki so še zaključevali z zabavo. Meni je bilo to v tistem trenutku prav odštekan in enkraten dogodek.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

Vir: Alenka Medič
Vir: Alenka Medič

“In eno in drugo, lahko povem samo iz lastnih izkušenj, da po dolgi verigi vez, paše tudi obdobje samskosti. Jaz sem načeloma dokaj človek, ki je težko sam, samski, zato je zame obdobje, ko sem samska nekaj časa ok, potem pa me začne že moriti. Ampak vse pride ob svojem času, zato ni dobro, če rinemo v dogodke, brez da nam je to dejansko namenjeno. To se ne konča dobro.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“S tem sem se že kar nekajkrat soočala in res ni prijetna izkušnja, ampak vsakič znova sem poskušala nadaljevati brez preteklih slabih vtisov. Ne glede na vse, na koncu je čas tisti, ki celi rane. Vse, kar moraš narediti je, da se čim prej pobereš. Prijatelji so tukaj velika pomoč.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Ja, dejansko sem zasledila že veliko informacij, kako so se pari spoznali preko tovrstnih spletnih strani. Definitivno sem vesela za njih, jaz pa nisem ravno oseba za taka spoznavanja, ker mi prvi stiki in spontanost veliko pomenita. Preko spleta pa je lahko veliko manipulacij in laži vmes. Sploh jaz sem dokaj nezaupljiva v tak sistem. Obstajajo pa seveda izjeme in hvala bogu se najdejo. Marsikomu je to veliko lažje, saj prihrani čas in točno se ve, kdo je za kaj tam.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Je, ja, super je za spoznavanje za nekatere. Pri sestri v salonu za nohte pa sem spoznala celo punco, ki je poročena in ima 2 otroka, partnerja pa je spoznala ravno preko ona-on.com.”

Ni komentarjev

Odgovori